Vladimír Boháč je novým country managerem společnosti EUROPART Česká republika
Foto EUROPART

Europart ČR nyní disponuje třemi pracovišti - v Praze, Plzni a Pardubicích.
Europart ČR nyní disponuje třemi pracovišti - v Praze, Plzni a Pardubicích.
Hagen/Praha 8. 10. 2014. Vladimír Boháč (37), byl 1. října 2014 jmenován country managerem společnosti EUROPART Česká republika, evropského obchodníka s náhradními díly pro užitková vozidla, návěsovou techniku a dílenskými potřebami. Vladimír Boháč prošel různými pracovními pozicemi ve společnosti Scania CER a ve své poslední funkci zodpovídal za rozvoj oblasti služeb a prodeje náhradních dílů pro návěsy, přívěsy a nástavby v Česku, na Slovensku a v Maďarsku. Ve skupině EUROPART má za úkol pomoci s urychlením a zlepšením integrace mezi centrálou v Hagenu a pobočkami v Čechách.
Společnost Europart Česká republika nyní disponuje třemi pracovišti - Praze, Plzni a Pardubicích - s více než dvaceti zaměstnanci. Cílem našeho nového country managera je hlavně rozvoj prodejní sítě a rozšiřování portfolia služeb. V současnosti má skupina EUROPART již 65 poboček ve střední a východní Evropě a ve střednědobém horizontu plánuje zvýšit jejich počet na stovku.
Společnost EUROPART působí v oblasti obchodování s náhradními díly a příslušenstvím pro užitkové vozy, autobusy a speciální vozidla všech kategorií v Evropě. Kromě toho nabízí svým hlavním skupinám zákazníků ze sektoru autoservisů, spedičních firem a správců flotil vozidel široký sortiment dílenských potřeb.
Společnost EUROPART má společně se svými vlastními pobočkami a firmami svých partnerů zastoupení ve 27 zemích na 200 místech.
Z TZ EUROPART

Vladimír Boháč je novým country managerem společnosti EUROPART Česká republika
Zdroj: EUROPART