nejlepší fungující organizací ISIC na světě. Již více než 230 000 studentů v České republice pravidelně využívá kartu ISIC.
nejlepší fungující organizací ISIC na světě. Již více než 230 000 studentů v České republice pravidelně využívá kartu ISIC.
Praha, 9. října 2006 – Společnost GTS international Czech Republic získala nejvyšší ocenění jako nejlépe fungující organizace ISIC na světě. Cenu předal David Jones, ředitel Mezinárodní asociace ISIC (ISIC International Association) panu Tonimu Brandimu, výkonnému řediteli společnosti GTS Travel Group u příležitosti Světové mládežnické a studentské konference o cestování (World Youth & Student Travel Konference) v Melbourne.

„Tento rok je to již čtvrtým v řadě, kdy společnost GTS international získává nejvyšší ocenění jako nejlépe fungující organizace ISIC (Top ISIC Performing Award) a my jsme skutečně velmi hrdí na to, co ředitel ISIC pro Českou republiku, pan Matt East, a tým ISIC Alive dělají pro držitele ISIC karet v České republice“, říká Toni Brandi, výkonný ředitel společnosti GTS Travel Group.

Zmíněné ocenění bylo společnosti GTS international uděleno za její práci na rozvoji systému ISIC pro místní studenty. Již více než 230 000 studentů v České republice pravidelně využívá kartu ISIC pro získávání výhod a slev v rámci široké škály zájmových, kulturních, cestovatelských a vzdělávacích akcí a projektů. Dalšími oceněnými firmami jsou STB Brazil, USIT Colours Bulgaria, FESU Estonia, ISIC.lv Latvia, Almatur Poland, ASYST Romania, Sputnik-ISIC Russia, CKM SYTS Slovakia a KISES South Korea.

Slavnostní předání cen se odehrálo na 50. výroční valné hromadě Mezinárodní asociace ISIC, která proběhla v rámci každoroční Světové mládežnické a studentské konference (World Youth & Student Travel Conference). Ta se letos konala v hotelu Crown Promenade v australském Melbourne a zúčastnilo se jí na 800 zástupců z více než 450 specializovaných studentských cestovatelských organizací z celého světa. Asociace ISIC aktivně pomáhá studentům na celém světě získávat výhody a slevy, na které mají coby řádní studenti nárok. V současnosti jsou v jednání a brzy budou celosvětově realizovány dva velké projekty výhod pro držitele ISIC karet u společností Microsoft a Mastercard. Generální tajemník Světové turistické organizace Francesco Frangialli ve svém písemném prohlášení říká: „Cestující studenti a mládež jsou světoobčany zítřka a zároveň lidmi, kteří udávají cestovatelské trendy. Já osobně je vnímám jako průkopníky na cestě realizace rozvojových cílů tisíciletí směřujících k budování lepšího budoucího světa.“
Více informací o mezinárodním průkazu studenta ISIC je k dispozici na www.alive.cz, prodejních místech společnosti GTS international nebo na zákaznické lince 257 187 316.
Společnost GTS international je v České republice oficiálním distributorem mezinárodně uznávaných identifikačních průkazu studenta ISIC, průkazu učitele ITIC a mládeže do 26 let Alive (IYTC). GTS international cestovní kancelář specializující se na poskytování cestovatelských služeb studentům, mladým lidem a nezávislým cestovatelům, byla založena v roce 1991. GTS Travel Group má své zastoupení také v Bulharsku, Rumunsku, Maďarsku a na Slovensku.

TZ GTS international

Společnost GTS international je již počtvrté za sebou
Společnost GTS international je již počtvrté za sebou
Společnost GTS international je již počtvrté za sebou