Kickboxový turnaj Kosacup proběhne

10.10. 2009 v nové sportovní hale Radotín
10.10. 2009 v nové sportovní hale Radotín
Kickboxový turnaj Kosacup, který každoročně podporují dopravci z asociace ADSSS v podobě cen pro vítěze, se od svých počátků orientuje především na děti a mládež, ale pochopitelně nechybí ani kategorie určené pro dospělé závodníky. Na jeho loňský, v pořadí již sedmý ročník, dorazilo několik stovek závodníků a závodnic z celé České republiky. Z klubové tělocvičny v pražském Karlíně se Kosacup v průběhu času přesunul do velkých sportovních arén a letošní ročník proběhne 10. října ve zbrusu nové sportovní hale v Radotíně. Premiéru si na letošním ročníku odbude kategorie hudebních forem, což jsou bojové sestavy cvičené na hudbu s akrobatickými prvky. Účast již přislíbili nejlepší závodníci v této disciplíně nejen od nás, ale i z Velké Británie.
"Od svého vzniku se turnaj Kosacup orientuje na soutěžení v disciplínách light-contact, semi-conact a nově také na již zmiňované hudební formy, což jsou disciplíny zaměřené více na techniku, rychlost a přesnost než na pouhou hrubou sílu. V kickboxu, jak možná víte, totiž existuje více disciplín. Podobně jako například můžete závodit v běhu na 100 metrů, v běhu na 110 metrů překážek nebo můžete být maratóncem a pořád můžete tvrdit, že závodíte v běhání, tak i v kickboxu se můžete věnovat semi-contactu nebo kickboxu s lowkicky a pořád se to dá označit souhrným pojmem kickbox. I díky této neskutečné pestrosti stylů patří dnes kickbox ve světovém měřítku k nejoblíbenějším sportům, protože každý si v něm může najít to, co ho baví. Zejména disciplína semi-contact, která je v USA známá pod názvem point-fighting, si v posledních letech dobyla obrovské množství příznivců a konkurence na mezinárodních turnajích bývá skutečně obrovská. "
Kvalitu a spád zaručují velký počet zápasišť, dostatek rozhodčích, online scoring a elektronická předregistrace. Narůstající počet účastníků i jejich reakce potvrzují organizátorům turnaje Kickbox klubu Kosagym a organizace WAKO-PRO Czech republic zvyšující se kvalitu turnaje. Ten se koná s podporou magistrátu hlavního města Prahy,
"Děkujeme za podporu asociaci dopravců ADSSS a společnosti ČSAD SVT PRAHA s.r.o.. Zveme vás tímto na další ročník, který se uskuteční dne 10.10. 2009 v nové sportovní hale Radotín (U starého stadionu, 153 00 Praha – 5 Radotín). Závodit se začíná od 10 hodin a zápasit se bude celý den až do 21 hodin. Přijďte se podívat, vstup je zdarma."
www.kosagym.cz

Kickboxový turnaj Kosacup proběhne
Kickboxový turnaj Kosacup proběhne