Změny v pražské MHD a PID od března 2020
Od 1. března dochází k posílení provozu linky 334. V ranní špičce pojede v intervalu 30 - 40 minut a odpoledne 45 minut.

Po omezení na autobusových linkách v lednu a únoru se od začátku března provoz vrací do obvyklého provozu. V dubnu je také v plánu další integrace.
Po omezení na autobusových linkách v lednu a únoru se od začátku března provoz vrací do obvyklého provozu. V dubnu je také v plánu další integrace.
Od pondělí 2. března se provoz městských autobusových linek v Praze vrací do obvyklého rozsahu. Současně dojde k několika trvalým změnám zastávek, autobusových linek a úpravám intervalů vyplývajícím z přepravních průzkumů. Vznikají dvě nové linky – 122 z Újezda u Průhonic na Opatov a 249 ze Zličína do nové bytové zástavby Nový Zličín.

Na příměstských linkách PID dojde ke změnám od neděle 1. března. V rámci přípravy na integraci Dobrovicka dojde ke změnám v oblasti Nymburka, Milovic, Benátek nad Jizerou a Lysé nad Labem, které povedou k posílení dopravy na území Nymburka, více spojů pojede také v Milovicích včetně častějšího spojení do Benátek nad Jizerou.  Dojde také k významnému rozšíření provozu expresní autobusové linky 334 ze Psár a Jesenice na Sníchovské nádraží.

Od soboty 4. dubna je připravována integrace autobusových linek v oblasti ohraničené městy Kolín, Uhlířské Janovice, Kostelec nad Černými lesy a Kouřim. Zavedeny budou dvě nové linky 481 a 549, u 4 stávajících linek bude změněna trasa a u dalších 7 budou změněny provozní parametry (změny časových poloh nebo změny počtu spojů). Zrušeno bude 11 linek mimo systém PID. Autobusové linky PID nově obslouží dalších 8 měst a obcí Středočeského kraje, u dalších 33 měst a obcí bude obsluha linkami PID rozšířena.

Hlavní změny v oblastech Zásmucka a Kouřimska
•    Zavedení přestupních vazeb v Zásmukách z nově integrovaných linek na stávající páteřní integrovanou linku 381 směřující do Prahy a Kutné Hory.
•    Častější a pravidelné spojení Skvrňova, Zásmuk a Kolína včetně víkendového provozu.
•    Posílení a doplnění regionálních spojů zejména v mimošpičkových obdobích (večerní a dopolední spoje).
•    Sjednocení trasy linky 421 spojující Kolín, Kouřim a Sázavu.
•    Prodloužení linky 424 do Ždánic pro vytvoření četnějšího spojení zejména v období přepravních špiček mezi Kouřimí a Ždánicemi s návazností na linku 381.
•    Zajištění četnějšího přímého spojení Kouřimi, Českého Brodu a Čelákovic.
•    Propojení linek 654 a 660 přes Kostelec nad Černými lesy.
•    Celkové zpřehlednění linkového vedení a zlepšení koordinace jednotlivých linek v oblasti.

Konkrétní změny na webu PID