XIX. seminář IDS se uskuteční nově ve Žďáru nad Sázavou

ve dnech 21. – 23. května 2012.
ve dnech 21. – 23. května 2012.
XIX. seminář IDS se uskuteční v hotelu Jehla ve Žďáru nad Sázavou ve dnech 21. – 23. května 2012. Nově vybraný hotel nahradií zrušený hotel Technik v Lázních Bohdaneč. Hotel mj. hostí pravidelně účastníky dopraváckého volejbalového turnaje smíšených družstev o Pohár ministra dopravy.

Účastníci semináře budou seznámeni s aktuální situaci týkající se problematiky integrovaných dopravních systémů. Odborným zaměřením, jako vždy, je tento seminář určen především pro organizátory stávajících IDS, pracovníky institucí, které tento dopravní systém vytvářejí anebo uvažují o jeho realizaci a pro zástupce dopravců. Je rovněž žádoucí pro pracovníky veřejné správy na úrovni krajů a měst, které jsou nuceny řešit problematiku veřejné osobní dopravy ve svých aglomeracích.

Během února bude upřesněn program jednání podle aktuálních námětů a případných připomínek účastníků. Program spolu s pozvánkou a s informacemi o organizačních otázkách bude zaslán e-mailem nejpozději začátkem března a uveřejněn na www.perner.cz. Informace bude průběžně přinášet i BUSportál.

XIX. seminář IDS se uskuteční nově ve Žďáru nad Sázavou
Semináře IDS organizují už tradičně Jaroslav Gabriel a Karel Kavalec..