Studium jazyků mezi rodilými mluvčími.

Společnost Touring Bohemia provozující linky Eurolines nabízí pomoc s dopravou do Německa, Francie i Velké Británie.
Společnost Touring Bohemia provozující linky Eurolines nabízí pomoc s dopravou do Německa, Francie i Velké Británie.
Autobusy zavezou cestující vždy z centra Prahy či Brna až do centra zvoleného města v zahraničí. Začátečníci se tak vyhnou např. obavám z pohybu na letišti. Pro větší skupinky je navíc možné sjednat speciální cenu jízdného či prostřednictvím webových stránek snadno vyhledat ubytování. Stejnou nabídku mohou pochopitelně využít i školní zájezdy v rámci výuky cizího jazyka.
Velká Británie/Londýn
Na kurz angličtiny vyjeďte nejlépe do Londýna, kde budete moci propojit jazykové studium s poznáváním mnoha zajímavých památek a kosmopolitního života této metropole. Turistické atrakce se nalézají převážně v centrálním Londýně. Patří mezi ně historické City, West End a jeho proslulá kina, bary, kluby, obchody a restaurace, Westminster s Westminsterským opatstvím, Buckinghamský palác, Clarence House atd. Vynechat nelze ani Britské muzeum, Národní galerii, Tate Gallery, mosty London Bridge, Tower Bridge či hvězdárnu v Greenwichi.
Do jiných míst Velké Británie využijte návazných spojů partnerské společnosti National Express, která zajišťuje spojení do 1 000 destinací. Spoje National Express si můžete objednat přímo v kancelářích Eurolines.
Eurolines jezdí do Londýna 3x týdně. Cena jednosměrné jízdenky je od 899,- Kč, obousměrné od 1790,- Kč.
Německo
Výuku německého jazyka si můžete vyzkoušet jv klasickém jazykovém kurzu, např. v Mnichově, Řeznu či Norimberku.
Podrobnosti v Maďarské lázně, Skandinávie a Jižní Německo ...
Většinu jízdenek společnosti Tourig Bohemia si můžete také koupit v síti předprodeje AMSBUS
Jízdenky Eurolines si lze objednat on-line nebo na telefonu (+420 224 218 680, +420 731 222 111) – obojí včetně e-ticketu, anebo zakoupit v kancelářích Eurolines či v mnoha smluvních předprodejích po celé České republice. Více informací o linkách Eurolines a jízdní řády naleznete na www.jizdenkydoevropy.cz.