Reklama
Kromě úplných informací na internetu (www.ropid.cz včetně jízdních řádů (portalpid.idos.cz) budou cestující o nadcházejících změnách informováni také prostřednictvím informátorů v terénu, infocenter, městských částí a obcí a také na zastávkách a ve vozidlech dotčených linek. V oblastech s největší změnou obdrží jejich obyvatelé podrobné informace o změnách do poštovních schránek. Kompletní informace o změnách budou k podrobnému prostudování také v infocentrech DP a PID a v infostojanech ve stanicích metra.

Těsně před změnou (v pátek 9.12. odpoledne) a také v první pracovní den po změně (v pondělí 12.12.) budou v terénu informátoři ROPIDu a Dopravního podniku v terminálech Nové Butovice, Zličín, Černý Most a také v oblasti Újezdu nad Lesy a Klánovic.

Tradičně nejžádanější informační materiál – Kartičkové jízdní řády vlaků – budou distribuovány nejdříve v infocentru PID na pražském hlavním nádraží cca od pondělí 5.12.2011, dále v úterý 6.12.2011 na Smíchovském nádraží, ve středu 7.12.2011 na Hlavním nádraží a ve čtvrtek 8.12.2011 na Masarykově nádraží; na nádražích vždy v odpoledních hodinách příslušného dne. Poté budou kartičkové jízdní řády vlaků distribuovány do zbylých infocenter DP a do jednotlivých železničních stanic.

TZ ROPID