s mnoha užitečnými odkazy. Doplněno zobrazení infoletáčku.
Reklama
s mnoha užitečnými odkazy. Doplněno zobrazení infoletáčku.
V souvislosti se zahájením provozu na trolejbusové trati v úseku od nádraží Jižní předměstí na Borská Pole v Plzni dojde ode dne 28.8.2010 k významným změnám v trasách trolejbusových a autobusových linek MHD. Bližší informace naleznete na internetových stránkách Integrované dopravy Plzeňska http://idp.plzensky-kraj.cz/?cid=39621 a na stránkách Plzeňských městských dopravních podniků.

Jízdní řády linek MHD platné od 28.8.2010 najdete na jizdnirady.pmdp.cz

V souvislosti se zahájením školního roku dochází také (od 1.9.2010) ke změnám jízdních řádů příměstské autobusové dopravy. Zároveň dochází k mírným úpravám jízdních řádů na základě požadavků dotčených obcí. Od 1.9.2010 budou také upraveny návaznosti příměstských autobusů linky 450558 na MHD v Plzni - Lhotě. Bližší informace jsou k dispozici na stránkách dopravce ČSAD autobusy Plzeň a. s. - informace vyšla i na BUSportálu ČSAD autobusy Plzeň: Poprázdninové změny v autobusové dopravě.
POVED dále upozorňuje, že z důvodu konání pouti ve Volduchách dojde ve dnech 28.8. a 29.8.2010 ke změně obsluhy zastávek v obci viz http://idp.plzensky-kraj.cz/?cid=39660
V souvislosti s výstavbou III. tranzitního železničního koridoru platí výlukové jízdní řády na trati 170 v okolí Rokycan a s tím související změny na tratích 175 (Rokycany – Nezvěstice) a 176 (Chrást u Plzně – Radnice) viz http://idp.plzensky-kraj.cz/?cid=39650
TI POVED
Integrovaná doprava Plzeňska - IDP
Infoletáček, který bude distribuován v papírové formě,obsahuje návaznosti linek MHD ve vybraných přestupních uzlech v Plzni a významné změny. Není-li (u daného přestupního uzlu) ihned za číslem linky uveden směr v závorce, znamená to, že daná linka jezdí zpravidla ve shodné trase jako před změnami (např. tramvajové linky, trolejbusová linka 16 atd).

POVED informuje o změnách v integrované dopravě na Plzeňsku
POVED informuje o změnách v integrované dopravě na Plzeňsku