Kandidaturu podpořili např. prof. Miroslav Svítek, děkan FD ČVUT, Roman Srp, viceprezident SDT, Jan Kotík, jednatel ČSAD SVT Praha: Podpořit ho můžete i Vy. Konec hlasování je 30.8.2013.
Kandidaturu podpořili např. prof. Miroslav Svítek, děkan FD ČVUT, Roman Srp, viceprezident SDT, Jan Kotík, jednatel ČSAD SVT Praha: Podpořit ho můžete i Vy. Konec hlasování je 30.8.2013.
Pro rok 2013 je v nominaci na cenu v jedné ze tří kategorií iMobility Awards 2013 , tedy v kategorii Policy Award, kde jsou nominovány osoby nebo zástupci veřejné správy nebo subjekt, který sehrál klíčovou roli při urychlení vývoje a zavádění ITS v Evropě, zástupce České republiky pan Ing. Martin Pichl, zástupce ředitele Odboru kosmických technologií a družicových systému Ministerstva dopravy.

Již nominace na tuto cenu je významné ocenění nejen práce Martina Pichla, ale také České republiky a také úspěch telematiky v ČR. V této souvislosti si dovoluje požádat kancelář SDT o připojení se k hlasování na iMobility Awards za Martina Pichla.

Postup:

Na www.imobilitysupport.eu/login-to-vote?view=form je třeba se zaregistrovat. Následně Vám na Váši zadanou e-mailovou adresu přijde registrace a potvrzení Vašeho přihlašovacího jména a hesla. Po dalším otevření uvedené stránky zadáte své přihlašovací jméno a heslo a dostanete se na stránku hlasování. Zvolíte kategorii Policy Award a otevře se hlasování pro čtyři nominované v této kategorii. Hlasujete.
Hlasování je možné z jedné registrace pouze jednou - konec hlasování je 30.8.2013.
Pokud budete mít zájem o bližší informaci k jednotlivým nominovaným: na horní liště web stránky Mobilty zvolíte – iMobility Forum/ iMobility Awards/ 2013/ Policy Award – zde jsou uvedeni všichni čtyři nominovaní v této kategorii.
Slavnostní vyhlášení cen proběhne 11.9.2013 v Haagu.

TI SDT

Martin Pichl z Ministerstva dopravy ČR je nominován na  cenu  iMobility Forum
Martin Pichl (třetí zleva) na 19. ročníku světového kongresu ITS ve Vídní 2012