5. ročník odborné konference Telematika pro regionální dopravu 2010

22. a 23. června 2010. se neuskuteční
22. a 23. června 2010. se neuskuteční
13.5.2010:
Konference Telematika pro regionální dopravu 2010, která se měla konat dne 22. – 23. června 2010, se v avizovaném termínu z organizačně provozních důvodů neuskuteční.
O náhradním termínu konference budete v dostatečném předstihu informováni.
František Kopecký, odborný garant koncerence, KPM CONSULT

KPM CONSULT, a.s., člen Sdružení pro dopravní telematiku ČR a Network of National ITS Associations a Asociace podniků českého železničního průmyslu pořádá pod záštitou Michala Haška, hejtmana Jihomoravského kraje a Miroslava Svítka, děkana Fakulty dopravní Českého vysokého učení technického v Praze a prezidenta Sdružení pro dopravní telematiku ČR 5. ročník odborné konference
Telematika pro regionální dopravu
ve dnech 22. a 23. června 2010 v Brně (konferenční sál Střední školy informatiky a spojů, Čichnova 23) Cílem konference je vytvoření diskusní platformy nad nejnovějšími poznatky výzkumu v oblasti dopravní telematiky s cílem rychlého přenosu těchto poznatků do praxe a tím přispět k udržitelnému rozvoji dopravy v regionech. Konference je určena zejména zastupitelům a pracovníkům státní správy a územní samosprávy, dopravcům ve veřejné dopravě, správcům dopravních cest, dodavatelům telematických aplikací a dílčích technologických řešení, pracovníkům a pedagogům vysokých škol a pracovníkům výzkumných pracovišť.
Další informace a on-line přihlášku na konferenci naleznete na stránkách www.kpmconsult.cz

Odborný výbor:
Miroslav SVÍTEK, děkan FD ČVUT v Praze a prezident SDT ČR, Tatiana MOLKOVÁ prorektorka DFJP Univerzita Pardubice, Zdeněk VOTRUBA, vedoucí Certifikačního orgánu pro výrobky při FD ČVUT v Praze, Ústav řídící techniky a telematiky, FD ČVUT v Praze, Václav CEMPÍREK vedoucí Katedry technologie a řízení dopravy, DFJP Univerzita Pardubice, Martin PICHL, vedoucí oddělení ITS, odbor družicových systémů, MD ČR, Vojtěch KOCOUREK, poradce generálního ředitele, ČD, Petr AUGUSTA, generální ředitel a předseda představenstva, KPM CONSULT, a.s., František KOPECKÝ, vedoucí oddělení dopravního inženýrství a telematiky, KPM CONSULT, a.s.
Organizační výbor:
Předseda: Miroslav Haxa
Odborní garanti: František Kopecký, Jiří Kohl
Realizační tým: Alena Kohlová, Ilona Slámová, Jiří Kohl, Patrik Břečka, Miloslav Věžník, Luboš Malínek, Zdeněk Bahenský