14 000 000 otevřených stran BUSportálu.
Obrázky nakreslily hendikepované děti ze sdružení Ty a já.

Redakce při příležitosti kulatého čísla bilancuje trošku osobněji. Díky vám všem.
Redakce při příležitosti kulatého čísla bilancuje trošku osobněji. Díky vám všem.
Pokud jsme se věnovali poctivě každému miliónu, je tu tahle bilance už po čtrnácté a není lehké se neopakovat. Tentokrát chci více než kdy jindy poděkovat těm, se kterými se často i osobně setkávám - pravidelným čtenářům od mládeže po rentiéry, od fanoušků po profesionály. Ti jsou srdcem BUSportálu, protože mají web ve svých oblíbených položkách, jako domovské strany nebo si opakovaně adresu píší. Poté, co BUSportál přenechal svoje místo na webu IDOS e-jízdence, rozdělila se návštěvnost na poloviny. Celou polovinu tvoří právě přímé přístupy. Druhou polovinu tvoří přístupy z portálů a vyhledávačů (Seznam, Google ...). Velmi mnoho odkazů na BUSportál je například ve Wikipedii.
V nouzi poznáš přítele opravdu platí. Kvůli dlouhodobým zdravotním problémům jsem musela omezit cesty za reportážemi. Čtenáři však nic nezaznamenali, dokonce snad naopak. Všichni, kdo mohou, redakci zásobují materiály a fotografiemi z akcí, na které se osobně nedostanu. Paradoxně tak mám více času na zpracování materiálů a na práci na internetu vůbec. Pokud se na nějakou autobusovou akci díky příznivé konstelaci dostanu, je to pro mne obrovským povzbuzením.
Jako poděkování a také pro oživení BUSportálu vznikla nová rubrika O nás s částí Spolupracovníci. Všechny ty, kteří s BUSportálem pravidelně spolupracují se svými příspěvky a není jim to proti mysli, ráda v této rubrice představím.
A na co nesmím nikdy zapomenout? Nejen kvůli tomu, že pomáhají BUSportálu ekonomicky, musím poděkovat inzerentům, se kterými, jak věřím, jsme během let navázali vzájemně korektní a přátelské vazby stejně jako s mnoha profesionály okolo dopravy. Vážím si i vzájemné důvěry, se kterou opatruji velmi mnoho informací, které mohu pouze vědět a nemohu publikovat, ale jsou velmi důležité pro utváření postojů a názorů, které čas od času zajímají opravdu až nečekané tazatele od zvídavých cestujících přes média, studenty i finanční instituce. Díky své pozici čas od času také něco někam posunu a z povzdálí tyto posuny s potěšením sleduji - nedávno se zásluhou BUSportálu objevil v televizním pořadu Retro i Jaroslav Ryba, autor knihy "K historii silniční dopravy na území České republiky".

Vzhůru do patnáctého milionu. DaBra


BUSportál - VÁŠ PARTNER.

14 000 000 otevřených stran BUSportálu.