Zvláštní poděkování našim 'předplatitelům',  čtenářům a reportérům

Díky Vaší podpoře se těšíme na další společný rok s BUSportálem, busy a busovou dopravou.
Díky Vaší podpoře se těšíme na další společný rok s BUSportálem, busy a busovou dopravou.
Přízeň inzerentů je navázána na zájem čtenářů - jedno bez druhého by nefungovalo. Zájem čtenářů je dán přitažlivým obsahem, tady je třeba poděkovat rozsáhlé skupině přispěvatelů.
Na rozdíl od papírových a některých internetových médií nemáme žádné předplatitele a ani přechod ke zpoplatnění přístupu neplánujeme. Proto jsou naši inzerenti zároveň jakýmisi "superpředplatiteli" a jejich bannery jsou kromě vlastní sebeprezentace také výrazným vyjádřením sympatie a podpory BUSportálu. Někteří, a není jich málo, jsou s BUSportálem od samotného počátku.
V letošním roce to byli především:
* EvoBus Bohemia * Iveco Bus * TEZAS Servis * Arriva Transport * ČSAD Praha holding * Solaris Bus & Coach * Incheba Praha * BUSWORLD Kortrijk * Volvo Buses * SOR * Bonett * BusLine * Probo Bus * MAN Bus & Truck * Auto Helus * ZLINER* Solbus Servis * ADSSS * ADSSF * TURANCAR SK * ANVI TRADE * Rošero-P * TURANCAR CZ * APEX Jesenice * Mikroeletronika * Mobilboard * Bustec * ČSAD autobusy Plzeň * Scania * Auto-Bus.cz * VB Leasing * Interbus Praha *
Při hledání námětu na PF v minulých letech dlouhodobě neuspěly fotografie současných autobusů, protože jak k tomu přijdou ostatní značky a vyváženost. Letos shodou okolností oba náměty, kdy se to tak nějak vydařilo vyfotografovat - jak ten zde, tak i posílaný poněkud chaoticky e-mailem - patří současným vozidlům z téže "stáje". Ovšem oba jsou ... Bus (Coach) of the Year 2013 (2014). Tak snad to u těch ostatních projde :-)
Došlá PF, za která převelice děkujeme, jsou jako každý rok velmi kreativní a milá, takže pokračujeme už v zavedené tradici jejich postupného uveřejňování. Letos jsme porušili systém chronologie a pokusili jsme se o jakési tématické celky. Postupně naleznete v rubrice O nás/BUSportál.
Dagmar Braunová

Zvláštní poděkování našim 'předplatitelům',  čtenářům a reportérům