EvoBus GmbH jmenoval nového předsedu představenstva a nového člena představenstva odpovědného za prodej.
EvoBus GmbH jmenoval nového předsedu představenstva a nového člena představenstva odpovědného za prodej.
Stuttgart – Harald Landmann (62), člen představenstva odpovědný za produkci EvoBus GmbH, je novým předsedou představenstva EvoBus GmbH, Stuttgart (prozatímně již od listopadu 2006).Ve společnosti DaimlerChrysler AG působí od roku 1980. V koncernu zastával rozličné funkce. Se založením společnosti EvoBus GmbH v roce 1995 se stal Harald Landmann ředitelem obchodu značky Setra; v roce 1999 převzal celkovou odpovědnost za produkci. Kromě toho odpovídal v celosvětovém měřítku od roku 2003 za produkci DaimlerChrysler Autobusy.

Holger Suffel (47) byl k 1. prosinci 2006 dozorčí radou EvoBus GmbH jmenován členem představenstva odpovědným za prodej. K podniku patří od roku 1977 a od roku 1985 prošel několika pozicemi v oblasti užitkových vozidel od vývoje, přes předprodej, marketing až po servisní služby. Od roku 2003 řídí oblast poprodejních služeb společnosti EvoBus GmbH.
Celosvětový obchod s autobusy DaimlerChrysler značek Mercedes-Benz, Setra a Orion je sdružený v organizační jednotce DaimlerChrysler Autobusy. Jako vedoucí na trhu s autobusy > 8 tun dosáhl DaimlerChrysler Autobusy v minulém roce prodeje 36 200 podvozků a kompletních autobusů. EvoBus GmbH je 100% dceřinou společností koncernu DaimlerChrysler.

TZ DaimlerChrysler