Uvažujete o diskusích pod články ? Nešlo by umožnit proklik na větší rozlišení obrázků ? Obnovíte čtenářské ankety ?
Uvažujete o diskusích pod články ? Nešlo by umožnit proklik na větší rozlišení obrázků ? Obnovíte čtenářské ankety ?
Redakce se v rozhovorech setkává s dotazy k podobě BUSportálu. Rádi bychom zodpověděli ty často kladené .
Uvažujete o diskusích pod články ?
Opravdu jsem o diskusích pod články uvažovala. Pro hovoří oživení bezprostřední oživení tématu. Proti moje zkušenost s diskusemi jinde. Redakce nemá kapacitu dávat pozor, zda diskuse nesklouzává do formy, která není důstojná a pak zasahovat. Na pováženou bývá také úroveň češtiny v těchto diskusích daná snadností a rychlostí vyjádření na úkor kvality. Proto zůstáváme nadále u způsobu, který není tak akční, ale je zodpovědnější. Každý má možnost se vyjádřit e-mailem a všichni, kteří tak učinili a měli ostatním co sdělit, dostali na BUSportálu možnost. Koneckonců k tématům BUSportálu i s odkazy se diskutuje přímo na jiných serverech s příbuznou tématikou, což je často velmi poučné a inspirující.
Nešlo by umožnit proklik na větší rozlišení obrázků ?
Samozřejmě šlo. Při množství obrázků, které je značné, by ovšem nemírně narůstal prostor na serveru. Obrázky jsou dle mínění redakce k ilustraci článků "tak akorát". Snažíme se, aby byly kvalitní, je jich hodně často i včetně detailních záběrů. Pokud je někdo potřebuje v lepším rozlišení, redakce obrázky ráda poskytne. Malé rozlišení také trochu zamezuje živelnému stahování pro všeliké publikační aktivity redakci nesdělované (věřme, že z roztržitosti).
Obnovíte čtenářské ankety ?
Ankety jsme měli v minulém formátu a bylo zajímavé vymýšlet otázky a sledovat odpovědi. Chtěla bych se k anketám vrátit.
Chcete se ještě na něco zeptat ? Napište.
DaBra