- nejen na večerní spoj z Prahy do Plzně.
- nejen na večerní spoj z Prahy do Plzně.
Redakce BUSportálu svým plzeňským umístěním přirozeně mapuje situaci na trase Praha Plzeň. Cestujícím při velké hustotě spojů přes den jistě uvítají i možnost dostat se z Prahy večer. Na otázky BUSportálu odpovídá společnost Centrum Tour:

V kolik hodin odjíždíte naposledy z Prahy ?
v sobotu spoj odjíždí z Prahy Florence ze stanoviště č. 27 /jako všechny naše spoje/ ve 21,40 hod, v neděli a ve svátek vždy ve 20,40 hod. (Spoje byly zavedeny od platnosti změn jízdních řádů k 12.6. 2005.)
Proč jste se rozhodli ho provozovat ?
Naším cílem je rozložení jízdního řádu - tedy jeho časových poloh - tak, aby cestující měli možnost naše spoje využívat od časných ranních hodin do pozdních večerních, včetně právě víkendů, kdy mají možnost s těmito spoji jet zpět i po různých kulturních představeních a pod.
Jeho odjezd kopíruje přibližně odjezd vlaku. Co takhle vyplnit mezeru mezi desátou a půlnocí ?
Pozdější doba odjezdu z provozních důvodů autobusového nádraží Florenc je problematická.
Jaké je složení autobusového parku na trase Praha Plzeň Klatovy obecně - redakce zaznamenala některé opravdu příjemné autobusy ?
Na Linku Praha Plzeň se snažíme co nejvíce využít autobusy zn. Mercedes s obsaditelností 51 - 65 osob a dále vozy Setra s obsaditelností od 57 do 75 osob sedících.

Zeptali jsme se Centrum Tour -