Začala registrace na Mistrovství světa servisních a dílenských pracovníků

VISTA Volvo Trucks a Volvo Buses.
VISTA Volvo Trucks a Volvo Buses.
Mistrovství světa servisních a dílenských pracovníků - VISTA Volvo Trucks a Volvo Buses - opět začíná. Registrace jsou akceptovány od 1. července. První kolo soutěže začíná v září a je očekáváno více než 14.000 účastníků.

Soutěž VISTA (Volvo International Service Training Award) je otevřená pro všechny zaměstnance v rámci poprodejní globální servisní sítě Volvo Trucks a Volvo Buses. Cílem soutěže je pomoci zaměstnancům ve čtyřčlených týmech rozvíjet a zlepšovat své znalosti, dovednosti a schopnost spolupráce. Každý účastník, bez ohledu na to, jak zkušený je, se naučí něco nového. VISTA je zároveň rozsáhlé školení. Registrace končí 7. září a jen o několik dní později začíná první kolo. Po třech kolech a semifinále soutěž vrcholí světovým finále, které se bude konat v červnu 2013, v rodišti společnosti Volvo ve švédském Goteborgu.

Soutěž VISTA začala v roce 1957 jako soutěž pro techniky Volvo ve Švédsku, ale od té doby se rychle rozrostla a stala se největší mezinárodní bienále pro servisní a dílenský personál na světě. Ročník 2011 byl dosud největší - přes 13 700 účastníků ze 75 zemí. VISTA 2012-2013 má potenciál být ještě větší.

Více informací a registrace týmu VISTA na http://vista.volvo.com

TZ Volvo Truck Czech s.r.o.