pořádá ve dnech 12. – 14. května 2008 pořádá Institut Jana Pernera (IJP) ve spolupráci s Ministerstvem dopravy v Lázních Bohdaneč.
pořádá ve dnech 12. – 14. května 2008 pořádá Institut Jana Pernera (IJP) ve spolupráci s Ministerstvem dopravy v Lázních Bohdaneč.
Jako v předchozích letech je seminář pravidelnou akcí pro zájemce i organizátory přípravy a provozování integrovaného dopravního systému hromadné přepravy osob (IDS).

Seminář je každoroční akcí pro zájemce i organizátory přípravy a provozování integrovaného dopravního systému hromadné přepravy osob (IDS). Pokračuje v tradici seminářů pořádaných Institutem Jana Pernera,o.p.s., Ministerstvem dopravy, Krajskými úřady a ve spolupráci s organizátory IDS České republiky. Je významnou příležitostí k objasnění předmětné problematiky, jakož i vzájemné výměny zkušeností z jednotlivých IDS.
Pozvánka, přihláška a program: ids.doc
Závěry semináře, včetně materiálů předaných přednášejícími v Power Pointu budou publikovány na internetových stránkách IJP: www.perner.cz. Zde můžete najít rovněž podrobnosti týkající se programu XV.semináře, podmínky účasti, jakož i závěry předchozích seminářů a kontakty na pravidelné účastníky těchto seminářů.
Případně další dotazy a bližší pokyny obdržíte na telefonu: 602 693 683, 225 131 443, 224 228 798 (Ing. Gabriel, MD, Ing. E. Kotíková IJP,o.p.s.- reg. středisko Praha - organizační garanti); případně Doc. Ing. Kavalec, CSc. – odborný garant 972 233 936 kavalec@gr.cd.cz; .