Nový inteligentní 4G LTE router na stánku MOBILBOARD v Levém křídle Průmyslového paláce.
Nový inteligentní 4G LTE router na stánku MOBILBOARD v Levém křídle Průmyslového paláce.

Jedná se o zařízení vhodné pro veřejnou dopravu, které je právě uváděno na trh a spolehlivě zajistí Wi-Fi free pro cestující. Více informací a ojedinělé srovnání parametrů routerů na současném trhu přímo pracovníkem technické podpory výrobce na prezentaci, která proběhne na prezentaci MOBILBOARD ve středu 23.listopadu od 13 do 14 hodin v Seminárním sále ve Foyer Levého křídla Průmyslového paláce.

Téma prezentace: Problematika poskytování internetu ve veřejné dopravě, aneb Jak vyřešit internet pro cestující?
Charakteristika: Zkušenosti s provozem Wi-Fi v autobusech, trolejbusech a tramvajích. Využití online dohledu v praxi – proč je důležité mít vzdálenou správu a na co je potřeba.
Speciální host: Přednášky se zúčastní specialista technické podpory ze společnosti Smart-Con s. r. o., která je výhradním distributorem pro CZ a SK společnosti ADVANTECH - globálního výrobce routerů pro průmyslové aplikace. Součástí jeho vstupu bude porovnání základních parametrů routerů používaných ve veřejné dopravě.
Informace pomohou provozovatelům dopravy se zorientovat v problematice Wi-Fi routerů a poradí, jak si vybrat vhodné zařízení pro mobilní Wi-Fi Hotspoty.

Zdroj: MOBILBOARD
Společnost je dodavatel řešení internetu do vozidel veřejné dopravy a provozovatel reklamní sítě Wi-Fi reklama.  V roce 2014 se stal výhradním partnerem pro veřejnou dopravu společnosti Smart-Con s. r. o., který je výhradním distributorem pro CZ a SK společnosti ADVANTECH - globálního výrobce routerů pro průmyslové aplikace.
Dopravci mohou využít nákupu Wi-Fi routerů s nákupem nového vozu (dohodnuto s předními výrobci autobusů a tramvají).
Kvalitní Wi-Fi zařízení s online dohledem zajistí dopravci v budoucnu návratnost své investice prostřednictvím monetizace uvítací stránky v prodejní síti Wi-Fi reklama.


Wi-Fi pro autobusy na veletrhu Czechbus