Výjimečný duben pro MOBILBOARD - získal povolení na reklamu v MSK

Dopravci v Moravskoslezském kraji mají povolení realizovat reklamu na vozidlech provozovaných v rámci ODIS. Jde o 350 autobusů.
Dopravci v Moravskoslezském kraji mají povolení realizovat reklamu na vozidlech provozovaných v rámci ODIS. Jde o 350 autobusů.
Společnosti MOBILBOARD se podařilo dohodnout s koordinátorem ODIS v Moravskoslezském kraji (MSK) na několika formátech, které bude moci nabízet na autobusech provozovaných v MSK.

Dopravci provozující dopravu v tomto regionu museli splnit při výběrovém řízení velmi přísné podmínky pro soutěž vycházející z Technických a provozních standardů ODIS. V první fázi nebylo možné provozovat žádnou reklamu, vozidla měla mít pouze znaky kraje. Po ročním vyjednávání se podařilo získat povolení k provozování alespoň třech standardizovaných reklamních formátů – zadní okno autobusu, boční okna a TV spoty v LCD monitorech. Může se jednat až o 350 nových autobusů ODIS pro inzerci firem a živnostníků.

Firmy v regionu i celé ČR tak budou moci oslovit své potenciální zákazníky v lokalitách Novojičínsko, Frýdecko-Místecko, Frýdlantsko, Opavsko, Vítkovsko, Bruntálsko, Krnovsko, Rýmařovsko, Bílovecko… V některých oblastech je možnost realizovat nákup ihned, část oblastí bude k dispozici od 6/2019 po uvedení nových autobusů do provozu.

Podmínky, které se zprvopočátku zdály neprůchodné, se podařilo díky zástupcům Koordinátora ODIS zmírnit, a jak doufá MOBILBOARD, bude tato pozitivní Casy Study příkladem pro ostatní kraje ČR.

Dodavatel reklamy na dopravní prostředky MOBILBOARD spolupracuje například s Arrivou. V České republice a na Slovensku exkluzivně zastupuje přes 1 300 vozů veřejné dopravy. V loňském roce oslavil 15 let na trhu a dlouhodobě se specializuje na reklamní média v segmentu transportu včetně Wi-Fi reklamy.

MOBILBOARD