Volvo Truck Centrum v Otrokovicích - osmé vlastní servisní centrum

od dubna v areálu bývalého servisního partnera Volvo Truck Czech – RS Trucks.
od dubna v areálu bývalého servisního partnera Volvo Truck Czech – RS Trucks.
Společnost Volvo Truck Czech s.r.o. zahájila činnost svého vlastního, v pořadí již osmého, Volvo Truck Centra a to ve Zlínském kraji v Otrokovicích.

Truck Centrum se nachází v těsné blízkosti sjezdu z dálnice vedoucí na Zlín v pronajatých má čtyři stání s montážní jámou, vybavená jámovými zvedáky. Samozřejmostí je sklad olejů včetně rozvodů na dílnu, brzdová stolice a sklad náhradních dílů. Pro zákazníky tu je pohodlný prostor recepce. Je zde i zastoupení i ze strany obchodního oddělení pro prodej nových nákladních vozů a veškeré finanční služby a poradenství společnosti Volvo Financial Services.

Služby: Servisování vozidel, prodej originálních náhradních dílů, opravy havarovaných vozidel – zajištění oprav na rovnací stolici importéra, diagnostika, servis a ověřování tachografů, zajištění odtahové služby, montáž doplňků, příprava na STK, pomoc při řešení pojistných událostí, nabídka dárkových předmětů z kolekce Volvo, prodej nových a použitých vozidel a předprodejní servis, školení řidičů a odborné konzultace, povinné školení řidičů a akreditované středisko, zajištění financování a pojištění vozidel.

TZ Volvo Truck Czech s.r.o.
Podobně jako ostatní firemní servisní centra Volvo je i tento připraven na servis autobusů Volvo.