Veolia Transport Morava nabízí spojení  skibusy do Beskyd a Jeseníků

a prodlužuje linku z Ostravy. Skibusy budou v provozu od 26. prosince 2012 až do konce března 2013.
a prodlužuje linku z Ostravy. Skibusy budou v provozu od 26. prosince 2012 až do konce března 2013.
7. prosince 2012 - Stejně jako v předchozích letech i v letošní zimní sezóně bude dopravce Veolia Transport Morava provozovat linky skibusů, které zavezou nejen milovníky zimních sportů do různých míst pohoří Jeseníků a Beskyd. Skibusy jezdí celkem na 6 trasách, z toho 4 trasy vedou až do nejvyšších míst Jeseníků (Ovčárna, Praděd) a 2 trasy do oblasti Beskyd až na Bílou a Bumbálku. Z Bumbálky bude v letošní sezóně trasa Ostravského skibusu prodloužena až do Velkých Karlovic, kde mohou návštěvníci Beskyd využít služeb Ski areálu Razula i relaxačního centra hotelu Horal.

„O přepravu skibusy je ze strany cestujících každoročně velký zájem. Proto jsme se rozhodli prodloužit trasu linky z Bumbálky do nedalekých Velkých Karlovic, kam skibus dojede v 9:30 hodin. Toto místo je vhodné nejen pro milovníky sjezdového lyžování, ale i vyznavače bílé stopy. Zpět do Ostravy spoj vyjíždí v 15 hodin,“ uvedl Miloš Hnilica, generální ředitel Veolia Transport Morava.

Jesenické skibusy vyjíždějí z Ostravy, přes Opavu a Bruntál, na Malou Morávku/Ovčárna – po trase číslo 1, z Olomouce, přes Rýmařov a Karlov na Malou Morávku/Ovčárna – po trase číslo 2 a z Krnova, přes Bruntál na Malou Morávku/Ovčárna – po trase číslo 3. Stejně jako v minulých letech je zajištěna i kyvadlová doprava na trase Karlova Studánka-Hvězda-Ovčárna (Praděd). Beskydské skibusy jezdí z Ostravy přes Frýdek-Místek, na Bílou, Bumbálku a odsud až do Velkých Karlovic a z Nového Jičína přes Frenštát pod Radhoštěm a Čeladnou na Bílou. Lidé je mohou využívat od 26. prosince 2012 až do konce března 2013.

Úplný jízdní řád všech linek a další podrobnosti o nabízených službách najdou zájemci na www.veolia-transport.cz. Cestující mají možnost rezervovat si místo v některých skibusech, a to buď přes internet na rsm.veolia-transport.cz anebo u smluvních partnerů.

TI Veolia Transport Česká republika
Ski areál Razula

Veolia Transport Morava nabízí spojení  skibusy do Beskyd a Jeseníků