Veletrh CZECHBUS připravuje bohatý doprovodný program:
CZECHBUS 2012

Potřetí Veřejná doprava „on line“. Nejnověji workshop Automatické převodovky autobusů. Seminář Užití standardů ČAOVD na území ČR a další. Předregistrace.
Potřetí Veřejná doprava „on line“. Nejnověji workshop Automatické převodovky autobusů. Seminář Užití standardů ČAOVD na území ČR a další. Předregistrace.
Jako každoročně jsou první dva dny veletrhu určeny především odborníkům. Širší veřejnosti je pak věnována sobota, kdy bude v areálu výstaviště připraven i velice bohatý program pro děti, organizovaný Promotýmem Praha ve spolupráci s BESIP.
Pro získání zlevněné vstupenky je opět připravena
Předregistrace odborných návštěvníků
(Jako kód pozvánky použijte, prosím, heslo "BUSPORTÁL".)

Ve spolupráci se Sdružením dopravních podniků ČR připravila Incheba Praha zajímavý workshop s názvem Automatické převodovky autobusů - provoz, údržba, co ano a co ne? Uskuteční se v pátek 15. listopadu od 11.00 do 13 hodin. Provozovatelům autobusů vybavených automatickými převodovkami poradí představitelé společností PAKRA – ZF, VOITH Turbo a NIMDA - Allison, stejně jako se svými zkušenostmi vystoupí zástupci Dopravního podniku hl. m. Prahy a dalších dopravců. Workshop bude moderovat tajemník SDP ČR Antonín Macháček, určen je především technickým pracovníkům dopravních podniků a dalších dopravců.

Zástupcům dopravních podniků bude určený i seminář pořádaný Českou asociací organizátorů veřejné dopravy na téma Užití standardů ČAOVD na území ČR.

Již potřetí se hned první den veletrhu uskuteční akce Sdružení pro dopravní telematiku - konference Veřejná doprava „on line“.
Letošní 3. ročník tohoto jediného specializovaného veletrhu v ČR bude opět bohatý na novinky. Představí se vesměs v rozsáhlých expozicích producentů autobusů, ať už jde například o domácí výrobce IVECO BUS a SOR Libchavy, polský SOLARIS nebo i výrobce midi a minibusů, jako je KHMC, polský SPRINTCAR, BUZOLA Bus Design anebo SKD Trade a řada dalších.
Poutavá bude i nabídka komponentů pro výrobu a provoz autobusů. Kromě tradičních vystavovatelů, jako je třeba ANVI Trade, C.I.E.B Kahovec, AUTOColor, či AZ dekorace se poprvé představí další polský výrobce sedaček, společnost STER. Praktickou ukázku švédské hasicí techniky Fogmaker připravila firma Enatruck.
Garážová a servisní technika bude reprezentována celou řadou firem, jmenujme alespoň MITERAL, Audol, AUTOTECH-VT, Eberspächer Praha, Böllhoff, ELÁN Car nebo WEBASTO Product. Ve všech nomenklaturách probíhají další jednání.
Generálním partnerem letošního ročníku je Regionální organizátor Pražské integrované dopravy, společnost ROPID, který na veletrh pozval své partnerské firmy a ve své expozici prakticky zahájí oslavy svého letošního jubilea. Založení ROPIDu se datuje rokem 1993.

Milovníkům historických autobusů se mimo jiné na prostranství před Průmyslovým palácem představí jediný existující kloubový autobus typu RTO–K. Autobus je znovuzrozený z renovovaných a nově vyrobených dílů RTO - vznikl podle původní dokumentace péčí milovníků autobusové historie - klubu " Historic Bus Prague".

Z TZ CZECHBUS
BUSportál a CZECHBUS 2012: Souhrn odkazů na materiály z veletrhu

Veletrh CZECHBUS připravuje bohatý doprovodný program:
CZECHBUS 2012
Veletrh CZECHBUS připravuje bohatý doprovodný program:
CZECHBUS 2012