Vega Tour: Nové možnosti v autobusové dopravě
Spanilá jízda 2011 © Vega Tour

Stále náročnější konkurenční prostředí vede ke zlepšování služeb. Kromě dopravních a servisních služeb nové autorizované metrologické středisko.
Reklama
Stále náročnější konkurenční prostředí vede ke zlepšování služeb. Kromě dopravních a servisních služeb nové autorizované metrologické středisko.
Hlavní náplní činnosti společnosti Vega Tour je především poskytování kvalitní přepravy luxusními autobusy s profesionálními řidiči připravenými zajistit nejlepší servis. Pro plnou funkčnost vozidel a příjemné cestování autobusy je potřebná nejen pravidelná obnova vozového parku, ale také i kvalitní servisní zázemí. To vše poskytuje už přes 20 let společnost Vega Tour spol. s r. o., rodinná firma, která se postupem času dokázala vypracovat na mezinárodně uznávanou společnost.

Firma provozuje více než 150 vozidel, převážně luxusních turistických autobusů značek Mercedes-Benz, Setra a Volvo, které jsou všechny mladší pěti let. Pro správný a efektivní koloběh vozů firma ročně omlazuje svůj vozový park a k tomu jí napomáhá i oddělení prodeje ojetých autobusů. Každoročně prodává okolo dvacítky použitých vozidel, více než polovinu z nich mimo území České republiky. Vega Tour poskytuje kompletní servis při přehlašování vozů na nového majitele. Vozidla jsou předávána v perfektním stavu, takže zákazník může zakoupený autobus okamžitě začít provozovat. Prodejce se zákazníkem úzce spolupracuje, poskytuje nezbytné rady a taktéž nabízí možnost spolupráce při vytěžování vozidel.

Součástí kvalitního zázemí firmy je i autorizovaný servis vozů. Firma Vega Tour své vozy servisuje právě ve svém servisu autorizovaným značkami Mercedes-Benz, Setra a Volvo. Tým automechaniků si dokáže poradit jak s běžnými provozními poruchami, tak i s náročnějšími opravami vnitřních součástí vozů. Své služby firma nabízí samozřejmě i široké veřejnosti.

Nabídka kvalitních služeb úzce souvisí s profesionalitou vlastních řidičů. Vega Tour své řidiče pravidelně proškoluje nejen v oblasti legislativy ve vztahu k době jízdy a odpočinku, ale také v cizích jazycích. Řidiči jsou vedeni k dodržování ustrojenosti a profesionálního vystupování před klientem.

Novinkou firmy je zřízení autorizovaného metrologického střediska, které se zabývá především ověřováním (kalibrací) analogových i digitálních tachografů. Tuto službu firma nabízí nejenom svým smluvním partnerům, ale také široké veřejnosti a tímto zve všechny zájemce k vyzkoušení za zajímavé zaváděcí ceny.

Jednou z dalších aktivit této společnosti je centrum "Karavany Vídeňská". Jedná se o aktivity související s půjčováním a prodejem obytných vozidel pro volný čas. Firma získala zastoupení německé společnosti Eura Mobil pro dovoz a distribuci jejich výrobků v rámci České republiky. Spolu s dalšími renomovanými značkami tvoří kvalitní vozový park, který je k dispozici k celoročnímu využití.

V budoucnosti se společnost Vega Tour nebrání dalšímu rozvoji a rozšiřování svých služeb a již teď už má v plánu realizaci dalších projektů, které bude moci nabídnout svým současným i budoucím zákazníkům.

TZ Vega Tour
2011: Společnost Vega Tour slavila 20 let: Spanilá jízda Prahou
2006: Jaký bude hlavní autobusový hrdina Účastníků zájezdu ?

Vega Tour: Nové možnosti v autobusové dopravě
Spanilá jízda 2011 © Mikuláš Pelíšek