V této funkci vystřídá dosavadního mluvčího Ondřeje Pečeného.
V této funkci vystřídá dosavadního mluvčího Ondřeje Pečeného.
Červen 2012: jak proběhlo médii, Ilona Vysoudilová již tiskovou mluvčí není, zprávy dostáváme od Moniky Lojínové, dle e-mailu "vedoucí Externí, interní komunikace a tiskové mluvčí DPP". Vzhledem k trvalému zájmu o Ilonu Vysoudilovou, který se projevuje ve statistice přístupů k tomuto článku, připojujeme odkaz ze 4.6.2012 na aktualne.centrum.cz

Praha, 28. května 2010 - Dopravní podnik hl. m. Prahy bude mít od 1. června 2010 novou vedoucí oddělení Komunikace. Stane se jí Ilona Vysoudilová. která bude řídit tým externí komunikace a zároveň vykonávat pozici tiskové mluvčí společnosti. V této funkci vystřídá dosavadního mluvčího Ondřeje Pečeného, který ve své funkci 31. května 2010 končí a ze společnosti odchází.

Před příchodem do Dopravního podniku působila Ilona Vysoudilová řadu let ve společnosti České aerolinie, kde získala zkušenosti především v oblasti komunikace a Public Relations. Ilona Vysoudilová je absolventkou Univerzity Palackého v Olomouci.
Informaci jsme obdrželi z Dopravního podniku hl. m. Prahy od Ondřeje Pečeného. S tím se loučíme a přejeme mu mnoho úspěchů. Přestože to byla patrně informace především pro zástupce médií, myslíme si, že zaujme i některé naše čtenáře.

Vedoucí oddělení Komunikace a tiskovou mluvčí DPP bude Ilona Vysoudilová
Ilona Vysoudilová