Třetí Evropský trolejbusový den 22. září 2012: Brno připravilo DOD ve vozovně

trolejbusů Komín. Evropský projekt TROLLEY zve všechna trolejbusová města k účasti v kampani i v této konkrétní akci. (3 rd European Trolleybus Day on 22 nd September 2012).
trolejbusů Komín. Evropský projekt TROLLEY zve všechna trolejbusová města k účasti v kampani i v této konkrétní akci. (3 rd European Trolleybus Day on 22 nd September 2012).
K Evropskému dni trolejbusů se evidentně přihlásilo Brno, akce je otevřená dle zprávy "trolleymotion" všem trolejbusovým provozům. Rádi uveřejníme pozvánky na event. další trolejbusové akce.

Připojte se k nám při 3. Evropském trolejbusovém dni (European Trolleybus Day - ETD) 22.9.2012
Salzburg, srpen 2012 - ETD vbyl slaven poprvé v roce 2010. Iniciativa zvyšuje povědomí o trolejbusech jako efektivních vozidlech ve veřejné dopravě v rámci udržitelného rozvoje mobility v evropských městech.

Den je marketinkovou akcí vyvíjenou evropským projektem TROLLEY (www.trolley-project.eu).

ETD doprovází kreativní a užitečné nápady, prezentované na informačních stanovištích: hry, hudba, fotosoutěže, workshopy apod. Např. Salcburk zaranžoval vlastní soutěž na téma design trolejbusu. Poprvé se účastní Lublin a Tychy v Polsku. Parma a Brno vypsaly podruhé soutěž "Můj trolejbus - moje město" (“My Trolleybus-My City“).
Fotografická soutěž Můj trolejbus - moje město. Až tři fotografie můžete poslat do 14. září 2012.
Pozitivní silgnál o účasti přišel ze Solingenu.
Klíčové sdělení: “Quiet, clean and long lasting.” překládáme “Klidný, čistý a s dlouhou životností.”
TROLLEY zve všechna trolejbusová města k účasti v kampani i v této konkrétní akci. Projekt nabízí promo materiály (např. fotografie trolejbusů z různýcj měst, informační plakáty a zařízení) a poradenské služby trolejbusovým městům, která chtějí organizovat trolejbusový den.

Z TZ www.trolleymotion.com. Kompletní v angličtině.
Join us for the 3 rd European Trolleybus Day on 22 nd September 2012
Salzburg, August 2012 - The European Trolleybus Day has been celebrated since 2010 on the first Saturday of European Mobility Week. This initiative raises awareness of the trolleybus as an effective public transport vehicle and as part of sustainable mobility in European cities.

The day is a marketing event jointly developed by the European TROLLEY project, aimed at promoting Ebus mobility as a clean and sustainable form of urban public transport (www.trolley-project.eu). Arnulf Schuchmann of trolley:motion, a partner in the project said, “The event provides an ideal communications network for promoting a dialog with passengers and for making trolleybuses become a real experience.”

The European Trolleybus Day will be accompanied by creative and useful ideas, which will be presented on information stands. The day will be accompanied by games, photographic competitions, music, workshop visits and much more. Salzburg is arranging its own trolleybus design competition. Lublin and Tychy in Poland are participating for the first time. Parma and Brno are running their photo competition “My Trolleybus-My City“ for the second time. And Solingen is giving positive signals about participation.
The key message is: “Quiet, clean and long lasting.”
TROLLEY invites all trolleybus cities to participate in this campaign and these events. The project is offering promotional materials (e.g. photos of trolleybuses in various cities, information posters and gadgets) as well as advice for trolleybus cities which may want to organise a trolleybus day.

The European Trolleybus Day can be a great success for all trolleybus cities that take part.

PR www.trolleymotion.com

Třetí Evropský trolejbusový den 22. září 2012: Brno připravilo DOD ve vozovně
Posílat je samozřejmě možno záběry naprosto ze všech trolejbusových měst.