Student Agency posílí autobusovou linku mezi Brnem  a Prahou
Z flotily Student Agency: Volvo Irizar PB na Florenci

Přidáváme informaci o rozhodnutí Brněnského krajského soudu.
Přidáváme informaci o rozhodnutí Brněnského krajského soudu.
Student Agency:
Brněnský krajský soud dnes dopoledne rozhodl na ZÁKLADĚ ŽALOBY PODANÉ ZE STRANY STUDENT AGENCY, že ÚOHS, který udělil Student Agency pokutu, neprokázal, že by došlo ke zneužití dominantního postavení ze strany Student Agency na trase Praha - Brno. Soud proto rozhodnutí ÚOHS ZRUŠIL - včetně udělené pokuty a případ vrátil na začátek.

9. listopadu 2012 - Student Agency posílí od 9. prosince 2012 provoz své hlavní autobusové linky mezi Prahou a Brnem. Ročně přitom na této lince cestuje téměř 1 milion cestujících a autobusy se těší vysoké popularitě. Jejich průměrná obsazenost je přitom 80 – 90 %.

Nový jízdní řád bude doplněn o následující novinky:

• Sobotní jízdní řád bude rozšířen - autobusy budou jezdit stejně jako v pracovní dny, tzn., že bude přidán spoj v 5:00 z Brna, 10:30 z Brna, 16:30 z Brna, 19:30 z Brna, a v opačném směru v 5:00 z Prahy, 12:00 z Prahy, 15:30 z Prahy, 20:00 z Prahy.

• Denně bude přidán nový spoj s odjezdem v 16:00 z Brna (doposud tento spoj zajišťoval pouze autobus jezdící na lince z Vídně, nyní budou jezdit oba, kapacita se tak zvýší).

• Denně bude přidán nový spoj s odjezdem v 17:00 z Prahy (doposud jezdil pouze autobus na lince do Bratislavy v 17:00, nyní budou jezdit oba, kapacita se tak zvýší).

• Denně bude přidán nový spoj v 19:00 z Prahy (doposud jezdil pouze autobus na lince do Košic s odjezdem v 19:00, nyní budou jezdit oba, kapacita se tak zvýší).

Jízdenky na spoje jsou již v prodeji.

TZ Student Agency

Student Agency posílí autobusovou linku mezi Brnem  a Prahou
Flotila Student Agency na Florenci © BUSportál