Společnost ASIANA Global Travel Service představí na COACH PROGRESS

nejnovější autobus, své vize, ideály a plány do budoucnosti v oblasti autobusové dopravy.
nejnovější autobus, své vize, ideály a plány do budoucnosti v oblasti autobusové dopravy.
Na BUSportálu mj.:

Autobus SUPERLETUŠKA - NEOPLAN Starliner 2 pro společnost ASIANA .

Společnost Asiana si potrpí na krásné autobusy.

Coach Progress:
Laťka úrovně cestování na vnitrostátních, dálkových a zahraničních linkách českých dopravců je nasazena pěkně vysoko. Pokud hovoříme o velké konkurenci v podnikání, v autobusové dopravě to platí dvojnásob. Za samozřejmost dnes již na těchto linkách považujeme klimatizované luxusní vozy, občerstvení, toaletu, noviny a úsměv personálu. Jsou to dravé ryby, které nastavily přísné konkurenční prostředí. Cestující může být spokojen, zaručeno je velké množství spojů, pohodlné cestování a nízké ceny.
Společnost ASIANA je právě jednou z takových společností, její flotilu luxusních autobusů můžeme potkat na pravidelné lince Karlovy Vary – Praha. Hovoříme o ní v souvislosti s výstavou COACH PROGRESS, na které bude prezentovat svým partnerům, ale i nejširší veřejnosti nabídku svých služeb. Máme se na co těšit, jako exponát zde představí novou vlajkovou loď – NEOPLAN STARLINER II.

TZ ASIANA:

Divize autobusů - vozový park

Cestovní agentura ASIANA Global Travel Service nabízí tyto služby v oblasti autobusové dopravy:
  • Kompletní dopravní služby v oblasti tuzemské a zahraniční přepravy osob.
  • Transfery nejen po celé České republice, ale i v zahraničí.
  • Zajištění jazykově vybaveného průvodce pro cestovní agentury.
Cestovní agentura ASIANA, provozovatel autobusové dopravy, nabízí pro přepravu klientů autobusy nové generace značky Scania Irizar PB. Tento dálkový luxusní turistický autobus získal renomované ocenění Autobus roku 2004 - Coach of the Year 2004. Jedná se o nejprestižnější cenu, udělovanou v oblasti výroby autobusů. Autobusy nabízíme s konfigurací míst pro 51, 59, 63 nebo 65 cestujících. Autobusy jsou třínápravové, a proto použitelné na trasách po celé Evropě včetně severských zemí, rok výroby 2003 a 2004. Pro menší skupiny do 25 cestujících nabízíme nový autokar Mercedes Medio, rok výroby 2004. Jsme připraveni zajistit přepravu vašich klientů dle individuální objednávky. Vše v nejvyšší kvalitě a s důrazem na bezpečnost.

Se zvyšováním požadavků na bezpečnost a kvalitu cestování zakoupila společnost nejnovější Neoplan Starliner II N5218 SHD, který patří svým komfortem ke světové špičce. Neoplan Starliner II získal na loňském veletrhu Busworld v belgickém Kortrijku nejen ocenění „Coach of the Year 2006“, ale také cenu za nejzdařilejší použitou zvukovou aparaturu a estetický dojem.

Profesionální služby Asiany již několikrát využil i český národní hokejový tým. V loňském roce jsme našim hokejistům poskytli autobus Scania o kapacitě 65 míst, který byl upraven na VIP verzi - 57 míst s komfortními stolečky. Nebo v roce 2004 jsme pro hokejové mistrovství světa v ČR zapůjčili dva vozy, které byly k dispozici národním týmům Slovenska a Švédska.

Mercedes Medio * Scania Irizar PB- 12,2 m * Scania Irizar PB- 12,9 m * Scania Irizar PB- 12,9 m * Scania Irizar PB- 13,9 m * Scania Irizar PB- 15,0 m * Scania Irizar PB- 15,0 m * MAN Lion´s Coach- 13,9 m * Neoplan Starliner - 13,9 m *

Vize a plány do budoucnosti

"V současné době probíhá v testovacím provozu vlastní on-line rezervační systém na prodej jízdenek našich autobusů. V brzké době by měly být všechny naše autobusy propojeny tímto elektronickým odbavovacím systémem nazývaným DORES (dopravní rezervační systém). Dalším krokem bude napojení tohoto systému na náš cestovatelský portál SUPERLETUSKA.CZ, což bude znamenat zjednodušení a větší efektivitu při nákupu jízdenek.
Vzhledem k tomu, jak se náš vozový park rozrůstá, plánujeme výstavbu vlastního areálu autobusové dopravy – čerpací stanice a myčky, který by měl být k dispozici nejen společnosti ASIANA, ale i veřejnosti. Z naší dlouhodobé a plodné spolupráce se společností MAN-NEOPLAN vyvstala idea výstavby značkového servisu MAN-NEOPLAN, který by měl být především zaměřen na prodej a opravy autobusů této značky."

Společnost ASIANA Global Travel Service představí na COACH PROGRESS
Společnost ASIANA Global Travel Service představí na COACH PROGRESS
Společnost ASIANA Global Travel Service představí na COACH PROGRESS