Specializovaný portál pro automobilový průmysl AUTOJOB zve
Stánek AUTOJOB na minulém veletrhu AUTOTEC.

ke svému stánku v pavilonu G1 na brněnském veletrhu AUTOSALON.
ke svému stánku v pavilonu G1 na brněnském veletrhu AUTOSALON.
Není mnoho firem, které se mohou prezentovat stoprocentní účastí na mezinárodním veletrhu, a to již od svého zrodu. V případě portálu AUTOJOB se navíc jedná o účast jak na akci pro osobní vozy Autosalon, tak i pro vozy nákladní a užitkové Autotec. Agentura zaměřená na výběr kvalifikovaných odborníků z auto průmyslu na podobné akce jednoznačně patří. Své návštěvníky si konečně našla i na regionální pražské výstavě Auto Praha.

Portál AUTOJOB je zaměřen na přímé zaměstnavatele v oboru. Volné pozice jsou díky přehledným stránkám dostupné veřejnosti a současně i všem spolupracujícím odborným školám. Zaměstnání je úzce spojeno s dosaženou kvalifikací. A právě z tohoto důvodu je na portálu k dispozici i Katalog automobilových škol a oborů. Ten slouží výchovným poradcům na půdě základních škol, budoucím studentům a jejich rodičům při výběru vhodného povolání.

Informací na internetu je obecně nadbytek. To, co chybí, je strukturovanost podporující snadnou orientaci v nabídce. Stejně tak je tomu i v případě služeb autorizovaných dealerů. Pro tento účel poskytuje portál www.AUTOJOB.cz velmi užitečný nástroj ve formě Katalogu auto prodejců a servisů. K dispozici je přehledné členění na informace o servise a prodeji včetně hodinových sazeb, délky záruky, zapůjčení vozidla v době opravy a další užitečné informace.
Chcete-li získat více informací o volných pozicích, možnosti spolupráci z pozice zaměstnavatele či jiný detail k činnosti portálu, budete mít příležitost na letošním AUTOSALONU v době od 6.6. do 11.6. v pavilonu G1 prezentace 44.
TZ www.AUTOJOB.cz