28. listopadu 2003 v Aule Univerzity Pardubice pořádá Institut Jana Pernera, o.p.s a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice seminář
Reklama
28. listopadu 2003 v Aule Univerzity Pardubice pořádá Institut Jana Pernera, o.p.s a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice seminář
28. listopadu 2003 v Aule Univerzity Pardubice pořádá Institut Jana Pernera, o.p.s a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice seminář Úloha a důležitost komunikace v dopravě po vstupu České republiky do Evropské unie. Záštitu převzali děkan Dopravní fakulty Jana Pernera Karel Šotek, generální ředitel Českých drah a.s. Petr Kousal a nezávislý expert pro komunikaci a poradce pro mezinárodní projekty Grant Edward.

Cílem odborného semináře je seznámení s aktuálními trendy v Public Relations a marketingu na dopravním trhu, které nastanou při vstupu České republiky do Evropské unie.V rámci panelové diskuse, které se zúčastní nezávislý expert pro komunikaci a poradce pro mezinárodní projekty Grant Edward, specialista v oblasti Public Relations a bývalý tiskový mluvčí prezidenta Václava Havla Jan Martínek, vysokoškolský učitel a redaktor BBC World Service Václav Moravec, ředitel Českého rozhlasu Pardubice Martin Kolovratník, ředitelka Tiskového odboru Ministerstva dopravy ČR Ludmila Roubcová, dojde k výměně poznatků o nových metodách a trendech v prezentaci a marketingu v nových situacích vysoké konkurence dopravy. Účastníci odborného semináře budou mít možnost se setkat i s dalšími známými osobnostmi z médií. Jednacími jazyky je čeština, slovenština a angličtina, tlumočení je zajištěno.

S touto odbornou akcí seznamujeme v tak krátkém čase, protože jsme čekali na potvrzení účasti pana Granta Edwarda. Protože je o akci velký zájem a místa jsou limitována, prosíme o Vaši předběžnou rezervaci účasti do 25. listopadu 2003 na e-mail jmj@iol.cz a následné zaslaní přihlášky na e-mail Jana.Schejbalova@upce.cz nebo Českou poštou na adresu organizačního výboru uvedenou V PŘIHLÁŠCE.

Dotazy na e-mail jmj@iol.cz nebo tel. 602 413 013.

Účastnický poplatek je možné poukázat na účet ČSOB 135874637 / 0300, variabilní symbol 31110, konstantní symbol 0300 nebo zaplatit během prezentace na odborném semináři. Potvrzení o zaplacení účastnického poplatku výpisem z účtu nebo potvrzení úhrady složenkou je nutno předložit při prezentaci.

Profil hlavního přednášejícího, pořadatele, adresu organizačního výboru, informace o vložném, reklamě, možnostech ubytování a program semináře naleznete V PŘIHLÁŠCE, cestu na seminář usnadní DOPRAVNÍ INFORMACE.
ZDROJ: Jan Joza, programový a organizační výbor