S MFF UK ČSAD SVT Praha spolupracuje od svého vzniku už 31. rok.
Z minulé konference Elekronické platby v dopravě v prostorách MFF UK v Malostranském paláci.

Na ples Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy na Žofíně 18. března zve ČSAD SVT Praha i svoje obchodní partnery.
Na ples Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy na Žofíně 18. března zve ČSAD SVT Praha i svoje obchodní partnery.
Josef Štěpán, proděkan MFF UK pro matematiku při příležitosti loňského třicetiletého jubilea mj. sdělil:
"ČSAD SVT Praha (SVT) vznikla pod vedením mimořádně úspěšných absolventů studia matematiky na MFF. Až dosud jich ve službách SVT pracovalo už 29.
Jména současných i jména bývalých pracovníků měla a mají na fakultě velmi dobrý zvuk díky odborným i lidským vlastnostem svých nositelů.
Odborná spolupráce směřuje převážně ke katedře pravděpodobnosti a matematické statistiky, která je orientována na výzkum těsně spjatý s potřebami reálných aplikací. SVT trvale generuje proud kvalitních a vítaných aplikovaných problémů z dopravní oblasti a nepřímo tak dokazuje, o jak hodně sofistikovanou firmu v českých velmi pragmatických poměrech jde.
Pracovníci SVT se podílí na vedení ročníkových, bakalářských a diplomových prací našich posluchačů.
MFF UK si velmi váží SVT jako svého trvalého a štědrého sponzora."
Kompletní příspěvek Josefa Štěpána

K milému hodnocení aktuálně dodává jeden z absolventů MFF, dlouholetý ředitel ČSAD SVT Praha s.r.o. Jan Kotík:
"Studenti ekonometrie V. Škubanič, M. Štěrbová I. Zimáková si vybrali naše zadání pro svou ročníkovou práci, v níž měli popsat metodu, která umožní včas zjistit, že data přicházející od dopravců do clearingového centra, jsou neúplná nebo poškozená. Svou práci, kterou výstižně nazvali SYSTÉM VČASNÉ VÝSTRAHY, letos úspěšně obhájili. Na konferenci ELEKTRONICKÉ PLATBY V DOPRAVĚ ´09 24.2. , shodou okolností v budově MFF UK, budeme o jeho budoucím využití v IDS také referovat. Zveme tímto nejen sem, ale i na ples "MATFYZÁKŮ" 18.3. na Žofín, který jako každoročně sponzorujeme. Podařilo se nám jej i zpestřit MÓDNÍ PŘEHLÍDKOU Dany Dobřichovské. Tu dobře znají všichni účastníci volejbalového turnaje O POHÁR MINISTRA DOPRAVY ze Žďáru n/S, kde předává i dodává kvalitní ceny pro nejlepší hráčky i hráče (letos 5.9.). U odbíjené zůstanu; tento nejúspěšnější sport MFF UK rovněž finančně podporujeme a s mnohými jeho studenty a absolventy - volejbalisty - se můžete v SVT často potkávat. Jak krásně vše do sebe zapadá .... "

MFF UK a ČSAD SVT Praha zvou už tradičně na Ples MFF

S MFF UK ČSAD SVT Praha spolupracuje od svého vzniku už 31. rok.
Září 2009 Žďár nad Sázavou. Jan Kotík a Dana Dobřichovská.