S Eurolines za krásami severu.

Země tisíců jezer, ostrovů, ledovců, skalnatých hor a mnohých dalších přírodních krás - Skandinávie je pro české cestovatele stále zajímavější.
Země tisíců jezer, ostrovů, ledovců, skalnatých hor a mnohých dalších přírodních krás - Skandinávie je pro české cestovatele stále zajímavější.
Eurolines letos v létě zavedly frekventované autobusové linky na sever. Spoj do dánské Kodaně vyráží dokonce 5krát týdně a z dánské metropole je dále možné zavítat do dalších 14 zajímavých dánských, švédských či norských destinací. Lze navštívit například švédské Malmö, Göteborg či Stockholm, norské Oslo či Mossenporten .... Jednosměrná jízdenka do dánské Kodaně stojí již od 900 Kč, do Osla a Stockholmu od 940 Kč. Cena jízdenek do dalších destinací závisí na termínu objednání. Další informace o linkách Eurolines na www.jizdenkydoevropy.cz

Tipy na pamětihodnosti, atrakce, aktivity ve Skandinávii "doc"


Přepravu osob s logem Eurolines provozuje 35 evropských autobusových společností. Od roku 1999 mezi ně patří i Bohemia Euroexpress International (BEI). V České republice zastupuje sdružení mezinárodních dopravců dohromady se společností Sodeli CZ. Linky za výhodné ceny pravidelně jezdí do mnoha evropských destinací, do dalších mohou dopravu jednoduše zprostředkovat. Společnost BEI byla založena v roce 1992, až do letošního roku se specializovala na mezistátní dopravu. Nově od 1.dubna provozuje společnost BEI 1. vnitrostátní linku mezi Prahou a Brnem. Pro studenty, děti, seniory i skupiny poskytuje výrazné slevy, podle časového odstupu nákupu jízdenek může cestující využít různé tarify jízdného, a to Promo, Economy, Standard. Autobusy Eurolines jsou bezpečné a pohodlné, vybavené bezpečnostním pásy, klimatizací, toaletou a DVD / VHS přehrávači. Na palubě jsou k dispozici nápoje, široký výběr časopisů a novin je pro cestující určen zdarma.

S Eurolines za krásami severu.