První Dny Iveca se konaly v závodě Irisbus Iveco ve Valle Ufita,
Team Iveco Day.

ve Vysokém Mýtě se v neděli 10.června dopoledne uskutečnil Den otevřených dveří Iveco Czech Republic pro veřejnost a Family Day pro zaměstnance Iveco Czech Republic a jejich rodinné příslušníky a hosty.
ve Vysokém Mýtě se v neděli 10.června dopoledne uskutečnil Den otevřených dveří Iveco Czech Republic pro veřejnost a Family Day pro zaměstnance Iveco Czech Republic a jejich rodinné příslušníky a hosty.
„Iveco jste vy“ je název vnitropodnikové komunikační kampaně, v jejímž rámci organizuje společnost řadu akcí zaměřených na radikální změnu firemní kultury. Kampaň klade důraz na skutečnost, že to, co dělá ze společnosti Iveco jednu z nejlepších firem na trhu, jsou právě lidé, až potom výrobky a jejich se prodej.
První iniciativou v rámci kampaně „Iveco jste vy“ byly Dny otevřených dveří Iveca. Brány závodů se otevřely zaměstnancům, jejich rodinným příslušníkům a všem, kteří mají ke společnosti nějaký vztah. První Dny Iveca se konaly v závodě Irisbus Iveco ve Valle Ufita a zúčastnilo se jich kolem 3 000 lidí. Premiéra se uskutečnila ve stejný den, kdy do Valle Ufita přijel konvoj předváděcích vozů „Stralis & All Blacks“. Kolona, kterou tvoří 100 tahačů Stralis, vyrazila 10. března v barvách ragbyového týmu All Blacks na okružní jízdu po Evropě a během 200 dní navštíví 26 zemí a 250 měst.

Kromě zahájení ve Valle Ufita proběhly Dny otevřených dveří Iveca 10. června v Suzzaře a ve Vysokém Mýtě , 16. června v Bolzanu, pak 30. června v Piacenze, 1. července v Brescii, 7. července v Ulmu (Německo) a v září pak ve Valladolidu a Madridu (Španělsko). Poslední akce se bude konat v Turíně, kde se očekává návštěvnost 40 000 lidí.

Cílem těchto akcí je posilovat image značky Iveco v jednotlivých regionech, program pro zaměstnance má pak přispět k posílení vzájemné sounáležitosti, rozšířit povědomí o hodnotách společnosti Iveco a v neposlední řadě strávit společně se zaměstnanci a jejich nejbližšími neformálně den plný poznání, zábavy a aktivního odpočinku.

V rámci Dne Iveca ve Vysokém Mýtě v neděli 10.června se od 8.00 do 12.00 hodin uskutečnil Den otevřených dveří Iveco Czech Republic, a. s., který byl určen široké veřejnosti. Odpoledne pak na autodromu ve Vysokém Mýtě probíhal Family Day, který byl na rozdíl od dopolední části určen výhradně pro zaměstnance Iveco Czech Republic, a. s., jejich rodinné příslušníky a hosty.

Program zahájil uvítací projev generálního ředitele Daniela Patky, poté již odstartoval bohatý blok dětských soutěží a atrakcí se zajímavými cenami, vystoupení motokrosových kaskadérů, zkušební jízdy s kamiony, své umění předvedli akrobati, provazochodci, divadlo, živá hudba nebo mažoretky. Celého Dne Iveca ve Vysokém Mýtě se zúčastnilo přibližně 5000 lidí a i tato akce potvrdila dlouhodobou péči společnosti Iveco Czech Republic o své zaměstnance. O tom ostatně svědčí i trojnásobné ocenění titulem nejlepšího zaměstnavatele regionu.
TZ Iveco Czech Republic

První Dny Iveca se konaly v závodě Irisbus Iveco ve Valle Ufita,
Vozidla na autodromu 10.6.