Prohlídka letiště v Curychu s autokarem Setra S 415 GT-HD

Design autobusu S 415 GT-HD s panoramatem letiště.
Reklama
Design autobusu S 415 GT-HD s panoramatem letiště.
Stuttgart / Berlín - Návštěvníci letiště v Curychu si nyní mohou v pohodlí luxusního autobusu Setra ComfortClass 400 užít prohlídku areálu letiště. Během prohlídkového okruhu autobus Setra S 415 GT-HD "Final Edition", který patří letišti v Curychu, zaveze hosty do hangárů údržby letadel, k letištní požární ochraně a až ke křižovatkám ranvejí, kde z bezprostřední blízkosti mohou zažít vzlet či přistání letadla z různých destinací světa.

Vozidlo slouží také k jiným účelům. V případě zrušených letů může jménem leteckých společností posloužit k přepravě uvízlých cestujících na jejich cestě do Stuttgartu, Mnichova nebo Norimberku.

Na přání zhotovený 49místný autobus může být velmi rychle přetransformován pro přepravu až 16 invalidních vozíků, které vyzvedne na palubu plně automatická plošina. Model vybavený panoramatickou kamerou, plochými displeji a LED lampičkami je prvním zájezdovým autobusem ve Švýcarsku s tříbodovými bezpečnostními pásy. Další bezpečí na palubě zajišťují moderní asistenční systémy jako Asistent jízdních pruhů, Adaptivním tempomatem s brzdovým asistentem druhé generace (ABA 2). Infračervená kamera pro couvání pomáhá řidiči při manévrování před úzkými vchody hotelů.
Letiště v Curychu se nachází 13 km severně od centra metropole a zaměstnává více než 1700 zaměstnanců. V 2012 přepravilo přibližně 25 milionů cestujících s více než 270.000 přílety a odlety. Letiště v Curychu slouží jako důležitý uzel pro německé aerolinky Lufthansa a Air Berlin a je základnou federální národní letecké společnosti Swiss.
Z TZ Daimler.
Značku Setra na českém trhu reprezentuje EvoBus Bohemia

Prohlídka letiště v Curychu s autokarem Setra S 415 GT-HD
Prohlídka letiště v Curychu s autokarem Setra S 415 GT-HD