Server Hybrid.cz se zaměřuje na ekologicky zaměřené dopravních technologie.
Server Hybrid.cz se zaměřuje na ekologicky zaměřené dopravních technologie.
Informační server Hybrid vznikl v září 2006. Ačkoliv v té době již na českém internetu fungovalo dlouhodobě mnoho stránek zabývajících se automobily a spojenou tématikou, o elektromobilech, automobilech na palivové články a podobných ekologicky zaměřených dopravních technologiích se psalo pouze omezeně nebo vůbec.

Server Hybrid.cz se zaměřuje právě na tato témata. Cílem serveru je informovat o novinkách v oblasti ekologie dopravy. Informuje tedy především o automobilech s různými druhy alternativních pohonů, ať už se jedná o elektromobily, automobily na palivové články, hybridní auta, auta na vzduch, nebo jiné, originální a nové způsoby pohonu.

Čtenáři se na Hybrid.cz mohou pravidelně setkávat s aktuálními zprávami ze světa i z domova, rozsáhlejšími články a nově také testy. Je pro ně připraven neustále se rozšiřující Katalog automobilů, kde mohou porovnat konkrétní typy automobilů, rubrika Galerie, kde najdou velmi zajímavé obrázky existujících i teprve připravovaných automobilů, anebo třeba Slovníček, ve kterém jsou vysvětleny některé pojmy spojené s problematikou alternativních paliv a pohonů.

Další informace hledejte na adrese www.hybrid.cz.