že je redakce na cestách a můžete se těšit na zajímavou reportáž. Během prázdnin tomu tak být nemusí.
že je redakce na cestách a můžete se těšit na zajímavou reportáž. Během prázdnin tomu tak být nemusí.
I redakce si občas bere dovolenou. Pokud jste ji už měli, milí čtenáři, věřím, že jste obnovili své síly a těm ostatním přeji, aby se jim povedla.
Během července jste jistě zaznamenali, že letošní léto nepřipomínalo v ničem okurkovou sezónu a v srpnu se určitě něco zajímavého také chystá. Zatím víme o veteránské sobotě 11.8. v Kolíně, kde redakce už jako dvojnásobná veteránská kmotra nemůže chybět a také se těšíme na staré známé pány Zehendera a Tuerka ze Stuttgartu, kteří přivezou k testování do Česka nový Mercedes-Benz Tourismo - kandidáta na "Coach of the Year 2008" pro těch několik málo novinářů se skupinou "D". Takže se zase projedeme - bývá to vždy opravdu zajímavá vzdálenost v běžném provozu v příjemné společnosti.
Mohli jste zaznamenat, že přibyly nové "nazrálé" rubriky: Dopravci a Nádraží. U rubriky Dopravci očekáváme, že se dopravci sami po troše povzbuzování stanou jejími spolutvůrci, u rubriky Nádraží je redakce otevřena širokému okruhu čtenářů - každý jezdí někde jinde a může základní vizitku Nádraží vystavit (Otevírací doba, prostředí pro čekání, informační i jiné služby, čistota, předprodej jízdenek i co chybí, plány do budoucna atd.) a nádraží vyfotografovat - už Švejk říkal, že se nádraží moc pěkně fotografuje. Příspěvky s věrohodnými, objektivními i užitečnými informacemi redakce odmění nějakým šikovným reklamním předmětem. O spolupráci redakce požádala i svého spolupracovníka Jana Havíře, ale ani on i při svých cestovních aktivitách určitě všechna nádraží nezvládne. Protože sídlo redakce je v Plzni a ředitelství na Florenci, ponecháváme si tyto dvě nádraží "pro sebe ", i když ani tady není marný pohled někoho jiného.
Cestujte tedy s očima otevřenýma a pohotovým fotoaparátem. Díky předem. DaBra