Poděkování partnerům, vystavovatelům i návštěvníkům COACH PROGRESS 2006.
Ze slavnostního zahájení Coach Progress 2006: vrchní ředitel Sekce strategie, veřejné dopravy a ekologie Ministerstva dopravy Petr Šlegr, Lucie Zborovská EUROPRODEX, Jan Kotík ČSAD SVT Praha a Jiří Prokel ROPID.

Bez účinné podpory partnerů a vystavovatelů by se nikdy podobná výstava nemohla uskutečnit.
Bez účinné podpory partnerů a vystavovatelů by se nikdy podobná výstava nemohla uskutečnit.
Je to nový fenomén v oblasti výstavnictví, kdy při snaze o zachování odborného charakteru jsou vtaženi do centra aktivního dění výstavy nejen vystavovatelé, ale i odborná veřejnost a dopravci. Cílem je postupně vytvořit fungující mechanismus, složený právě z těchto segmentů, které se podílejí na vytváření struktury hromadné veřejné dopravy. Partnerem se pro letošní rok stala asociace dopravců Středočeského kraje ADSSS, přítomnost „generálů“ dopravy v čele s prezidentem Ing. Františkem Neterdou byla pozitivním přínosem a posunula vážnost celého projektu kupředu.
Poděkovaní pak patří zejména také partnerům, kteří svým úsilím formou celoroční kampaně přispěli ke zdaru uskutečnění výstavy. Český i slovenský Busportál, ČSAD SVT, Česmad Bohemia a měsíčník Transport magazín jsou ti, kteří na tomto mají největší podíl zásluh. Zástupci Ministerstva dopravy a Krajského úřadu Středočeského kraje slavnostně zahájili výstavu, a tím také významně přispěli k postupnému získávání prestiže nového projektu. Autor a koordinátor bloku odborných seminářů a prezentací RNDr. Jan Kotík se zhostil režie a moderování s bravurní lehkostí a jeho všudypřítomnost vytvářela skvělou atmosféru. I jemu patří upřímný dík.
Končí pouze jedna kapitola, před organizátory výstavy je mnoho další práce s přípravou příštího ročníku. Neznamená to však, že tím končí komunikace mezi organizátory a veřejností, naopak, pravidelně budeme po celý rok přinášet zprávy na internetových stránkách v rubrice Aktuálně. V současné době se připravuje další číslo elektronické i tištěné podoby výstavního zpravodaje, které bude obsahovat reportáže a postřehy z výstavy.
Děkuji ještě jednou všem za projevenou přízeň a těším se opět na podzimní setkání v Praze Letňanech v roce 2007.
Lucie Zborovská – Europrodex CZ


ADSSS - partner Coach Progress 2006:

Poděkování partnerům, vystavovatelům i návštěvníkům COACH PROGRESS 2006.