PF 2013 BUSportálu

s přáním klidného prožití svátečních dnů a radosti ze Slunovratu (21.12.)
s přáním klidného prožití svátečních dnů a radosti ze Slunovratu (21.12.)
Moji milí čtenáři, dovolím si jednou za čas opustit novinářský plurál a oslovit Vás jako "já". Končící rok 2012 byl opět zajímavý něčím jiným než ty předchozí a opět nabitý děním v autobusovém vesmíru. Onehdy při uvádění povolání se mne sestřička u praktické lékařky zeptala (myslela si, že jde o nějaký papírový měsíčník), kde sháním informace o autobusech, že to musí být problém dát něco dohromady na tak obyčejné téma. Sami vidíte, jak je tohle obyčejné téma pestré a nabité informacemi.
V čem rok 2012 nepotěšil, bylo ekonomické rozpoložení segmentu. O to více chci opravdu moc poděkovat těm inzerentům, kteří ať ve stejné výši jako v letech minulých nebo i méně, ale stále BUSportál podporovali a těším se na návrat těch, kteří si dali oddechový čas. BUSportál nemá a nikdy nebude mít potenciál na vytváření jakýchkoli placených forem přístupu. Proto ti, kteří mají své bannery na BUSportálu, také ke své prezentaci přidávají i roli jakéhosi superpředplatitele.
Čas od času padne otázka na inovace ve formátu BUSportálu. Přiznávám se, že nejsem velký příznivec změn. Na druhé straně vylepšení vítám i já. Nějaké změny s kolegy, kteří převzali správu BUSportálu do péče, chystáme.
Děkuji všem mým drahým "šílencům", kteří opravdu v nejširším spektru věkovém i profesním věnují čas tomu, aby na BUSportálu bylo "co nejvíce a co nejdříve". Také děkuji pohotovým upozorňovatelům, korektorům, upřesňovatelům a inspirativním tazatelům.
V příštím roce nám všem přeji hodně zdraví a úspěchů, uspět v něčem není nic nemravného a být naživu a fungovat je, věřte, velký úspěch. Těším se na čtenou, na prohlíženou i na viděnou.
Dagmar Braunová

K následujícímu obrázku: Za volant posadil můj kamarád mne a vzadu mává moje dcera s mojí vnučkou (v očekávání). Inspirováno fotografií z Kolína.

PF 2013 BUSportálu