Setkání s profesionály z oboru petrochemie, pohonných hmot a čerpacích stanic.
Setkání s profesionály z oboru petrochemie, pohonných hmot a čerpacích stanic.
Jedná se o 2. celooborové setkání profesionálů a odborné veřejnosti v petrochemii, výrobě a distribuci pohonných hmot a čerpacích stanic.

Stejně jako vloni se bude skládat z odborné konference a veletržní části, doprovázené komerčními prezentacemi a tiskovými konferencemi. Na EXPU se prezentují Partneři PETROLsummitu, kteří jsou významnými subjekty na trhu petrochemie, pohonných hmot a zejména čerpacích stanic. EXPO poskytne účastníkům akce veškerý komfort pro vlastní prezentaci, obchodní i společenská setkání. Cílem odborné konference je předávání zkušeností a zaměření na praxi. Proto bude mít formu série workshopů, ve kterých je otevřen dostatečný prostor pro diskusi příslušného tématu. Program je zaměřen na aktuální problematiku související s výrobou, distribucí a kvalitou pohonných hmot a trhem čerpacích stanic. Následovat bude blok prezentací zabývajících se marketingem a provozem čerpacích stanic a myček.

Odborné a společenské setkání není uzavřeno pouze pro obchodníky s palivy, provozovatele a nájemce čerpacích stanic, či marketéry rychloobrátkového sortimentu. Témata oslovují i odborníky z oblasti automobilového průmyslu, logistiky, ale i marketingu a příslušenství. Oproti loňskému roku se očekává větší účast zástupců municipalit a státní správy, ale i profesionálů z oboru alternativních zdrojů.
Více na www.petrol.cz