Od  13. do 16.1. 2011 se představí malokapacitní autobusy ISUZU na veletrhu GO

a REGIONTOUR 2011 v Brně. Nová prezentační kampaň společnosti TURANCAR CZ ISUZU – Barevný svět...
a REGIONTOUR 2011 v Brně. Nová prezentační kampaň společnosti TURANCAR CZ ISUZU – Barevný svět...
Autobus Isuzu NOVO Ultra na veletrhu GO a REGIONTOUR v Brně ISUZU – Barevný svět... je nová prezentační kampaň společnosti TURANCAR CZ s.r.o. z Prahy pro autobusy ISUZU, které jsou určené pro nejrůznější typy dopravy. Malokapacitní autobus s ekonomickým provozem a širokým spektrem využití představí společnost TURANCAR CZ na veletrhu GO a REGIONTOUR 2011 v Brně. Nejnovější model autobusu ISUZU NOVO Ultra si návštěvníci budou moci prohlédnout na volné ploše před pavilonem F od 13. do 16.1. 2011. TURANCAR chce seznámit s novým autobusem nejen dopravce, ale hlavně zástupce cestovních kanceláří, majitele rekreačních zařízení a představitele státní správy, městských a obecních úřadů. NOVO je vhodnou variantou při hledání úsporných opatření v dopravě. Vystavovaný autobus NOVO v turistickém provedení pro 27 osob je vhodný k provozování regionálních linek, turistických výletů, je však úspěšně využíván v zimním období i jako skibus a v létě s přívěsem dobře poslouží pro dopravu cyklistů s koly. Velké i malé firmy využívají tyto autobusy k závodové přepravě zaměstnanců, převážně ve stavebnictví a zemědělství.

Nové autobusy NOVO Ultra a CITIMARK patří do skupiny úsporných malokapacitních autobusů. Široké spektrum využití těchto malých autobusů představuje Turancar v rámci kampaně ISUZU – Barevný svět... "Za největší přednosti autobusů ISUZU lze považovat jejich jednoduchou konstrukci, celkovou technickou vyspělost, dostupnost náhradních dílů, dobré ekonomické výsledky při provozu, široké možnosti využití, komfortní vybavení již v základním provedení a v neposlední míře i velmi příznivou cenu", říká Viktor Wiesner ze společnosti TURANCAR CZ.
TURANCAR CZ působí na českém trhu již šestým rokem, je výhradním zástupcem prodeje nízkokapacitních autobusů ISUZU a také zajišťuje pro tyto autobusy servis ve vlastním zařízení v Praze. Servis TURANCAR také zabezpečuje distribuci a prodej náhradních dílů po celém území České republiky.
www.turancar.cz
www.isuzubus.eu
www.isuzu.sk

Od  13. do 16.1. 2011 se představí malokapacitní autobusy ISUZU na veletrhu GO
© BUSportál