Novým vedoucím  prodeje autobusové značka Setra je  Lothar Holder,

jeho předchůdce Werner Staib odchází po více než 40 letech na odpočinek.
jeho předchůdce Werner Staib odchází po více než 40 letech na odpočinek.
Stuttgart/Neu-Ulm – Od 1. března 2010 vystřídal Lothar Holder ve funkci dlouholetého obchodního vedoucího značky Setra Omnibusse Wernera Staiba, který odchází po více než 40 letech v autobusovém oboru na odpočinek.
Svoji kariéru Werner Staib zahájil u ulmské rodinné firmy Kässbohrer a provázel ji až do roku 1995, kdy se spojily značky Setra a Mercedes-Benz pod střechou nové firmy EvoBus GmbH. Od roku 1993 byl pan Werner Staib výkonným ředitelem značky Setra.

Nový vedoucí prodeje Lothar Holder se narodil 17. května 1962 v Ravensburgu. Po studiu ekonomiky na odborné akademii v Ravensburug začal svoji profesní dráhu v prodejní oblasti ve firmě MTU Friedrichshafen GmbH. Zde prošel více pracovišti v cizině, mimo jiné v Kuvajtu a v USA, předtím než v roce 2004 přišel do prodeje v Daimler Trucks. Naposledy byl zodpovědný za oblast marketingu Mitsubishi Fuso Truck a Bus Corporation (MFTBC) v Japonsku.
Setra je autobusová značka koncernu Daimler AG. Byla založena roku 1951, ročně se prodá přes 2.500 autobusů značky Setra ve stávajících výrobních řadách TopClass 400 a ComfortClass 400, ale i v meziměstské výrobní řadě MultiClass 400. Vozidla jsou vyráběna v v továrně v Neu-Ulmu v Bavorsku. Hlavní odběratelské trhy jsou jak západní, východní a střední Evropa, tak severní Amerika.
Z TZ Daimler

Novým vedoucím  prodeje autobusové značka Setra je  Lothar Holder,
Lothar Holder