Nový podzimní veletrh CZECHBUS na Výstavišti ve stejném termínu
Z minulého MADI Travel Market na Výstavišti

spolu s veletrhem cestovního ruchu MADI Travel Market.
spolu s veletrhem cestovního ruchu MADI Travel Market.
Odborný veletrh autobusové dopravy CZECHBUS je nový projekt s cílem vzbudit pozornost u odborného publika. Souběžně s veletrhem CZECHBUS se uskuteční v areálu Výstaviště v Praze – Holešovicích odborný veletrh cestovního ruchu MADI Travel Market, který soustředí převážně profesionály z oblasti turismu.

"Reálné jsou příspěvky na incomingové mise z prostředků Ministerstva průmyslu a obchodu pro zahraniční návštěvníky. Spolupracujeme s Česko – bulharskou obchodní komorou, dalšími obchodními komorami a obchodními odděleními velvyslanectví. Veletrh bude zařazena do systému Enterprise Europe Network pro střední a východní Evropu. V rámci programu pro podporu proexportní politiky „Cesta na východ začíná v Praze“ připravujeme specifikované nabídky pro Bulharsko, Polsko, Rumunsko, Maďarsko, Rusko, Ukrajinu, Estonsko, Litvu, Lotyšsko, Slovinsko, Chorvatsko, Slovensko, " informuje Jan Novotný z pořádající společnosti Incheba Praha a dodává: "Probíhá intenzivní jednání s Asociací krajů ČR a reálné je v rámci veletrhu uskutečnění zasedání její Komise pro dopravu." Záštitu nad veletrhem přijalo Ministerstvo průmyslu a obchodu, Svaz průmyslu a dopravy a Hospodářská komora hl. m. Prahy. Veletrh podporuje HK ČR.

"Generálním partnerem veletrhu je Dopravní podnik hlavního města Prahy, který se aktivně podílí na organizaci veletrhu. Zajišťuje účast svých dodavatelů jako vystavovatelů a zároveň jako lídr Sdružení dopravních podniků v ČR podporuje návštěvnickou účast jejich zástupců, " říká Jan Novotný.

Partnerem veletrhu je Česká plynárenská unie. V rámci doprovodných programů se uskuteční odborný seminář na téma využití stlačeného zemního plynu (CNG) v autobusové dopravě. Pořadatel deklaruje vytvoření vhodného prostoru pro odborné programy, na jejichž koncepci spolupracuje s Ministerstvem dopravy, Ministerstvem průmyslu a obchodu, Svazem průmyslu a dopravy a Hospodářskou komorou ČR.

Pro prezentace vystavovatelů bude připraven otevřený prostor s pódiem a sezením, vybavený potřebnou technikou přímo v prostorách výstavní haly. Ve Střední hale Průmyslového paláce chystají pořadatelé prostornou expozici, určenou pro obchodní schůzky a klidná obchodní jednání dopravců a institucí.

Veletrh CZECHBUS 2011 se uskuteční ve dnech 3.- 5. listopadu 2011 na Výstavišti V Praze – Holešovicích.

Z TI: INCHEBA PRAHA spol. s r. o., Praha 17.4.2011

Nový podzimní veletrh CZECHBUS na Výstavišti ve stejném termínu
Jan Novotný ze společnosti Incheba
Nový podzimní veletrh CZECHBUS na Výstavišti ve stejném termínu
Z minulé Autoshow na Výstavišti