na portálu Megabus.cz
na portálu Megabus.cz
Na Megabus.cz si může cestující jízdenku zarezervovat a zaplatit online. Veškeré rezervace, platby může provádět bez omezení 24 hodin denně.

Za poslední čtvrtletí roku 2008 Megabus.cz rozšířil nabídku spojů ČSAD Vsetín, které operují po celé Moravě a Středních Čechách, dopravní společnost A-Express, která nabízí jízdenky na Slovensko, společnost PAVČAbus, která provozuje linku Praha – Dusseldorf a maďarskou společnost OrangeWays , jež provozuje linku Praha – Bratislava – Budapešť.

Zákazníkům mají tak možnost pohodlného nákupu jízdenek do měst jako jsou např. Vsetín, Zlín, Luhačovice, Ostrava, Přerov, Brno, Hradec Králové, Chrudim, Bratislava, Budapešť, Frankfurt n Mohanem, Bonn, Koln, Dusseldorf a mnoho dalších destinací v ČR i zahraničí.
Pavel Čapek, majitel dopravní společnosti PAVČAbus: „Jsme rádi, že jsme se stali součástí projektu Megabus.cz, který nám otevírá nové možnosti on-line rezervací a prodeje jízdenek na naší trase Praha - Duseldorf. Jsme moderní firma a nebráníme se novým technologiím, kterou portál Megabus.cz bezesporu je.“
Oldřich Holubář, ředitel osobní dopravy ČSAD Vsetín a.s.: „Snažíme se neustále zlepšovat naše služby v autobusové dopravě a co nejvíce se přibližovat zákazníkům – našim cestujícím. Kromě toho, že intenzívně obnovujeme a modernizujeme vozový park, přibude ještě možnost pro cestujícího jednoduchým a pohodlným způsobem zakoupit jízdenku na naše vybrané spoje například z domova. Myslíme si, že i toto je to, co cestující v dnešní době vyžaduje.“
TZ Megabus.cz