Nejnovější nabídka karet Eurolines Discount Card

pro levnější cestování po Evropě.
pro levnější cestování po Evropě.
Cestujete často po Evropě? Pokud se ze dne na den rozhodnete a spontánně si určíte datum a cíl cesty a narychlo kupujete jízdenky, pak by vás mohla zaujmout nejnovější nabídka karet Eurolines Discount Card. Díky nim získáte 25% slevu po dobu 3, 6 nebo 12 měsíců na linkách Eurolines – BEI po Evropě. Ve vymezeném období můžete cestovat levněji, kolikrát uznáte za vhodné.

Společnost Bohemia Euroexpress International, která autobusové linky Eurolines provozuje, nabízí 3měsíční Discount Card za cenu 1790 korun, za 6měsíční kartu zaplatí zájemce 2890 korun a 12měsíční karta jej přijde na 5290 korun. Tento bonus byl ušitý na míru právě cestovatelům, kteří si dopravu shánějí bezprostředně před odjezdem, ale zároveň je pro ně důležitá cena. Slevy se totiž vztahují na tarify jízdného Economy nebo Standard. Koupě těchto slevových karet není nijak omezena věkem, statutem studenta, apod.

Karty lze zakoupit v kanceláři společnosti Bohemia Euroexpress International na Florenci. Jednotlivé slevy pak můžete uplatnit při koupi jízdenky nejen v kancelářích Eurolines, ale i v mnoha smluvních předprodejích po celé České republice.

Nové jízdní řády, seznam předprodejů a další informace o linkách Eurolines najdete na www.jizdenkydoevropy.cz .

Karty Discount Card můžete uplatnit téměř na všech mezinárodních linkách Eurolines.

Praha – Brno - Arad – Sibiu – Bukurešť
Brno – Praha – Frankfurt nad Mohanem – Amsterdam – Rotterdam
Praha – Györ – Budapešť
Praha – Kaunas – Vilnius
Brno – Praha – Brusel – Londýn
Praha – Barcelona – Alicante – Murcia – Madrid
Praha – Rimini – Řím
Brno - Praha - Berlín – Kodaň – Oslo/Stockholm
Brno – Praha – Frankfurt nad M. – Mannheim – Bonn – Kolín
Praha – Mnichov – Stuttgart – Karlsruhe – Freiburg
Praha - Teplice - Berlín – Hamburg
Brno - Praha - Drážďany - Kassel - Dortmund - Düsseldorf – Aachen
Praha - Berlín - Hamburg

Přepravu osob s logem Eurolines provozuje 35 evropských autobusových společností. Od roku 1999 mezi ně patří i Bohemia Euroexpress International (BEI). V České republice zastupuje sdružení mezinárodních dopravců dohromady se společností Sodeli CZ. Linky za výhodné ceny pravidelně jezdí do mnoha evropských destinací, do dalších mohou dopravu jednoduše zprostředkovat.
Společnost Bohemia Euroexpress International (BEI) byla založena v roce 1992, až do letošního roku se specializovala na mezistátní dopravu. Nově od 1.dubna provozuje společnost BEI 1. vnitrostátní linku mezi Prahou a Brnem. Pro studenty, děti, seniory i skupiny poskytuje výrazné slevy, podle časového odstupu nákupu jízdenek může cestující využít různé tarify jízdného, a to Promo, Economy, Standard. Autobusy Eurolines jsou bezpečné a pohodlné, vybavené bezpečnostním pásy, klimatizací, toaletou a DVD / VHS přehrávači. Na palubě jsou k dispozici nápoje, široký výběr časopisů a novin je pro cestující určen zdarma.

Nejnovější nabídka karet Eurolines Discount Card
Nejnovější nabídka karet Eurolines Discount Card