Na vodu s Alive kartou.

Slevy pro vodáky s kartou Alive jsou letošní novinkou a doplňují paletu letních výhod, do které patří také nižší ceny festivalových vstupenek nebo benefity v oblasti cestování.
Slevy pro vodáky s kartou Alive jsou letošní novinkou a doplňují paletu letních výhod, do které patří také nižší ceny festivalových vstupenek nebo benefity v oblasti cestování.
Dosavadní počasí potěšilo vodáky. Přeháňky zvýšily stavy některých českých i moravských řek a alespoň částečně tak vyrovnaly pokles vody, který má na svědomí letošní extrémně suché jaro. Nejlepší podmínky vodákům již tradičně nabízí Vltava, která je dobře splavná z Vyššího Brodu. Milovníci jízdy na kajacích, raftech nebo kánoích si však přijdou na své také na Ohři nebo Berounce. Letošní vodáckou novinkou jsou slevy pro mladé lidi do 26 let, kteří mají s kartou Alive nárok na výhodnější podmínky ve  vodáckých půjčovnách.

„Slevy pro vodáky s kartou Alive jsou letošní novinkou a doplňují paletu letních výhod, do které patří také nižší ceny festivalových vstupenek nebo benefity v oblasti cestování,“ vzkazuje všem mladým lidem do 26 let Pavel Bielik z GTS Alive. Půjčovny a prodejny poskytující slevy na zapůjčení lodí, barelů, pádel a dalšího vodáckého vybavení najdou mladí lidé téměř po celé ČR, od Prahy po Liberec, Týnec nad Sázavou, Sokolov, Plzeň a další města. Výše slev pro držitele karty Alive nebo ISIC se ve vodáckých půjčovnách pohybuje v rozmezí 5 – 10%.

Kartu Alive je možné získat v maloobchodní síti prodejců po celé ČR za 250 Kč, její platnost je jeden rok.

Další informace o Alive kartě můžete najít na http://www.alive.cz/content/view/81/133/.
Informace o možnostech využít Alive kartu v zahraničí na http://www.isic.org/sisp/index.htm?fx=isic.discounts.country&card.type=IYTC
GTS ALIVE, s.r.o., je oficiálním vydavatelem mezinárodních identifikačních průkazů studentů (ISIC), mládeže do 26 let (ALIVE) a pedagogické veřejnosti (ITIC) pro Českou republiku na základě pověření World Youth and Student Educational and Travel Confederation (WYSETC). Cílem je nabídnout držitelům karet širokou škálu výhod v oblasti kultury, zábavy, sportu, cestování a jiných služeb a stát se partnerem při výchově mladé generace. Česká republika je dlouhodobě vyhodnocována jako země s největším rozšířením karet ISIC a největší nabídkou studentských výhod v rámci 118 zemí ISTC. GTS ALIVE je součástí skupiny GTS Group, která kromě ČR působí také na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Bulharsku. Do portfolia společnosti patří také cestovní služby pro studenty a mládež, které na českém trhu poskytuje již od roku 1991.

Na vodu s Alive kartou.