Mobilní aplikace Plánky AMS – již 4. verze

Aplikace slouží řidičům, kteří jsou vybaveni telefony (tablety) s připojením na internet a OS Android min. 2.3
Reklama
Aplikace slouží řidičům, kteří jsou vybaveni telefony (tablety) s připojením na internet a OS Android min. 2.3
Společnost ČSAD SVT Praha, s.r.o. v rámci rozšiřování služeb dopravcům AMSBUS již několik let nabízí mobilní aplikaci Plánky AMS, která slouží pro on-line přístup řidičů k obsazenosti svých spojů, pro odbavování cestujících, uzavírání prodeje a další funkce. Dopravci nemusí předčasně uzavírat prodej jízdenek, vyzvedávat si tištěné plánky a seznamy cestujících v kancelářích AMSBUS (seznam na http://offices.svt.cz ) a na delších linkách mohou ponechat cestujícím možnost nákupu jízdenek jak v kancelářích AMSBUS, tak zejména na eShopu přímo z vyhledávače spojení www.idos.cz

Nyní byla dokončena již 4.verze této mobilní aplikace, která je dopravcům využívající dispečerský program AMSBUS k dispozici na adrese http://www.svt.cz/amsbus/carriers/mobile/. V souboru ReadMe.html se lze dočíst o změnách oproti předchozím verzím a v adresáři 4.0.0 najdete jak vlastní aplikaci, tak i nový manuál.

Aplikace slouží řidičům, kteří jsou vybaveni telefony (tablety) s připojením na internet a OS Android min. 2.3 (Gingerbread)
Ze změn v nové verzi mobilní aplikace vybíráme:
• v režimu Synchronně se serverem aplikace umožňuje střídavý prodej jízdenek řidičem a v předprodeji
• přehled přístupných autobusů je rozšířen o počet volných / počet obsazených míst spoje
• právě prodávané jízdenky v předprodeji jsou barevně odlišeny a nezobrazují kód dočasné rezervace
• bylo změněno výchozí nastavení intervalu obnovování obsazenosti na popředí z Nikdy na 5 minut
• k dispozici je přepracovaný uživatelský manuál s 26 stranami a 42 okomentovanými obrázky

Dispečer dopravce sám na Portálu AMS povoluje řidičům přístup ke konkrétním linkám, spravuje si jejich login, hesla apod.
Pokud dosud nemáte přístup k dispečerskému řízení a měli byste o mobilní aplikaci zájem, kontaktujte společnost ČSAD SVT Praha e-mailem na adrese svt@svt.cz, kam je možné zasílat i dotazy jak k aplikaci, tak k celému AMSBUS.
TI ČSAD SVT Praha, s.r.o.