Minigranty Veolia slaví pět let. Veolia Transport rozdělila zaměstnancům -
Předávání cen Minigrantů 2012

dobrovolníkům 400 tisíc korun v rámci Minigrantů.
dobrovolníkům 400 tisíc korun v rámci Minigrantů.
Veolia Transport Česká republika a. s. rozdělila letos mezi své zaměstnance – dobrovolníky částku 400 tisíc korun v rámci projektu Minigranty pořádaného Nadačním fondem Veolia. Finančními prostředky bylo podpořeno sedmnáct dobrovolnických projektů, kterých se aktivně účastní zaměstnanci všech dceřiných firem Veolia Transport v České republice, respektive skupiny Veolia Environnement. Nejvíce žádostí v letošním roce zaslali zaměstnanci Veolia Transport Morava, kteří uspěli s devíti dobrovolnickými projekty. Aktivity zaměstnanců ocenili a zároveň všem poděkovali Radim Novák, generální ředitel Veolia Transport ČR a Jan Dolínek, ředitel Nadačního fondu Veolia.

Mezi oceněnými dobrovolníky letos byli například řidič Václav Úchvat z Veolia Transport Morava, který získal finanční prostředky na dovybavení družstev mladých hasičů Sboru dobrovolných hasičů z Náměšti na Hané nebo dispečer Miroslav Matěcha z Veolia Transport Teplice, kterému finanční prostředky pomohou k pořádání mládežnických kategorií 68. ročníku Běhu kolem Doubravky. Všichni ocenění byli zároveň obdarováni tričkem Dobrovolník - Srdce na pravém místě.

Cílem projektu Minigrantů je podpořit dobrovolnické aktivity všech zaměstnanců skupiny Veolia Environnement, do které patří společnosti Veolia Transport, Dalkia a Veolia Voda. Za pět let existence věnoval na dobré skutky zaměstnanců Nadační fond Veolia již více než 11 miliónů Kč.

Z TI Veolia Transport