Mezinárodní konference PERSPEKTIVY ROZVOJE A VYUŽITÍ CNG/LNG V DOPRAVĚ

proběhne už po sedmé v Praze 19. února 2014. 12 odborných přednášek ve třech tématických blocích.
proběhne už po sedmé v Praze 19. února 2014. 12 odborných přednášek ve třech tématických blocích.
Český plynárenský svaz pořádá sedmý ročník mezinárodní konference PERSPEKTIVY ROZVOJE A VYUŽITÍ CNG/LNG V DOPRAVĚ. Konference tentokrát jako jednodenní proběhne jako minulé ročníky v Kongresovém centru U Hájků, Na Florenci 29 v Praze.

Program této jednodenní konference se skládá ze třech přednáškových bloků, které obsahují celkem 12 odborných přednášek. Na konferenci např. vystoupí Martin Hrdlička, vedoucí vývoje podvozku a agregátu ze Škoda Auto, a.s., Jan Vodstrčil, manažer homologace ze společnosti Iveco Czech Republic, a.s., Václav Koza z VŠCHT Praha nebo Piotr Bielaczyc, vedoucí zkušebny motorů ve spol. BOSMAL Automotive R & D Institute, Ltd. z Polska. Účastníci konference si vyslechnou i nejnovější zkušenosti z oblasti užití zemního plynu v dopravě od zástupců firem a organizací, které se této oblasti profesionálně věnují nebo se rozhodly provozovat svá vozidla právě na CNG.

„Mezinárodní konferenci NGV 2014 pořádá Český plynárenský svaz již posedmé a každoročně se, s rostoucím zájem o tento druh perspektivního a levného paliva, zvyšuje i zájem o účast. Program slibuje den plný zajímavých informací a cenných setkání. Konferenci, která je určena jak pro odbornou, tak i širokou veřejnost si rozhodně nenechte ujít,“ říká Pavel Novák, manažer užití plynu a odborník na CNG a LNG Českého plynárenského svazu
Cílem konference je prosazovat využití stlačeného zemního plynu v dopravě, podporovat výstavbu infrastruktury s dostatkem plnicích stanic CNG a růst počtu automobilů poháněných CNG/LNG, poskytovat větší komfort řidičům spolu s bezstarostným průjezdem jednotlivými zeměmi, levnějším cestováním a dobrým pocitem z ohleduplnosti vůči přírodě.

TÉMATICKÉ ZAMĚŘENÍ KONFERENCE
  • Legislativou k odstranění překážek v rozvoji CNG/LNG
  • Nové trendy v NGV – vozidla, infrastruktura a možnosti trhu
  • Zkušenosti výrobců a provozovatelů NGV technologií

TI Český plynárenský svaz

2/2013: Proběhla 6. Mezinárodní konference PERSPEKTIVY ROZVOJE A VYUŽITÍ CNG V DOPRAVĚ

Mezinárodní konference PERSPEKTIVY ROZVOJE A VYUŽITÍ CNG/LNG V DOPRAVĚ
2013: Vpravo nahoře: Výkonný ředitel ČPS Jan Ruml, vpravo dole NGV Manager ČPS Pavel Novák © BUSportál