MENU



VÍNO

  1. Sekt Schlumberger Sparkling, brut, 2002, 11,5%, Wein- und Sektkellerei Schlumberger (Weinviertel)
  2. Ryzlink vlašský, 2002, suché, košer víno, 12,5%, Hafner Weine (Neusiedlersee)
  3. Veltlínské zelené Loiserberg, 2003, suché, 12,5%, Weingut Jurtschitsch (Kamptal)
  4. Sauvignon Blanc, 2003, suché, 13,5%, Weingut Wohlmuth (Südsteiermark)
  5. Chardonnay Select, 2003, suché, 13%, Weingut Wieninger (Wien)
  6. Spätrot Rotgipfel, 2003, 13%, polosuché, Weingut Stift Klosterneuburg (Thermenregion)
  7. Ryzlink bílý, 2001, sladké, 11,5%, výběr ze suchých bobulí, Mellita und Matthias Leitner (Neusiedlersee)
  8. Zweigelt Gigama Reserve, 2002, suché, 13,5%, Weingut Leth (Donauland)

MENU

  1. Uvítání s aperitivem
  2. Jemná jihoštýrská uzená kýta s medovým melounem
  3. Telecí krémová polévka s glazovanými žampiony (Korutany)
  4. Soufflé se sýrem s modrou plísní a hruško-hroznovou redukcí (Tyrolsko)
  5. Dušená rolka ze sumce na kořenové zelenině s omáčkou „Kürbiskernölsauce“, vařené bramborové kuličky (Štýrsko)
  6. Krůtí prsa pečená na kaparách a estragonu, podávané s pestem z polníčku a s bramborovými pusinkami (Solnohradsko)
  7. Broskev s marcipánovou naplní a omáčka Sabayon ze sladkého vína s malinami (Burgenland)
  8. sýrový dialog z vybraných rakouských sýrů
  9. ** “Original Wiener Sachertorte” s kávou (pozdrav Hotelu Sacher, Vídeň)

MENU
Telecí krémová polévka s glazovanými žampiony (Korutany)
MENU
Dušená rolka ze sumce na kořenové zelenině s omáčkou „Kürbiskernölsauce“, vařené bramborové kuličky
MENU
“Original Wiener Sachertorte” s kávou (pozdrav Hotelu Sacher, Vídeň)