VÍNO
- Sekt Schlumberger Sparkling, brut, 2002, 11,5%, Wein- und Sektkellerei Schlumberger (Weinviertel)
- Ryzlink vlašský, 2002, suché, košer víno, 12,5%, Hafner Weine (Neusiedlersee)
- Veltlínské zelené Loiserberg, 2003, suché, 12,5%, Weingut Jurtschitsch (Kamptal)
- Sauvignon Blanc, 2003, suché, 13,5%, Weingut Wohlmuth (Südsteiermark)
- Chardonnay Select, 2003, suché, 13%, Weingut Wieninger (Wien)
- Spätrot Rotgipfel, 2003, 13%, polosuché, Weingut Stift Klosterneuburg (Thermenregion)
- Ryzlink bílý, 2001, sladké, 11,5%, výběr ze suchých bobulí, Mellita und Matthias Leitner (Neusiedlersee)
- Zweigelt Gigama Reserve, 2002, suché, 13,5%, Weingut Leth (Donauland)
MENU
- Uvítání s aperitivem
- Jemná jihoštýrská uzená kýta s medovým melounem
- Telecí krémová polévka s glazovanými žampiony (Korutany)
- Soufflé se sýrem s modrou plísní a hruško-hroznovou redukcí (Tyrolsko)
- Dušená rolka ze sumce na kořenové zelenině s omáčkou „Kürbiskernölsauce“, vařené bramborové kuličky (Štýrsko)
- Krůtí prsa pečená na kaparách a estragonu, podávané s pestem z polníčku a s bramborovými pusinkami (Solnohradsko)
- Broskev s marcipánovou naplní a omáčka Sabayon ze sladkého vína s malinami (Burgenland)
- sýrový dialog z vybraných rakouských sýrů
- ** “Original Wiener Sachertorte” s kávou (pozdrav Hotelu Sacher, Vídeň)
Telecí krémová polévka s glazovanými žampiony
(Korutany)
Dušená rolka ze sumce na kořenové zelenině s omáčkou
„Kürbiskernölsauce“, vařené bramborové kuličky
“Original Wiener Sachertorte” s kávou
(pozdrav Hotelu Sacher, Vídeň)