Malokapacitní autobus Isuzu Turquoise v multifunkčním provedení

V zájezdovém autobuse lze přepravovat až 10 stojících cestujících.
V zájezdovém autobuse lze přepravovat až 10 stojících cestujících.
Verzi zájezdového autobusu s homologací i pro linkovou dopravu stojících osob, nabízí nyní společnost Turancar CZ s.r.o. Nízkokapacitní autobus Turquoise Euro 5 EEV, facelift Class III poprvé představila společnost na brněnském mezinárodním veletrhu Autotec 2010.

Vozidlo je možno ve všední dny nasadit do linkového provozu a o víkendech a v prázdninových měsících ho lze úspěšně použít na středně dlouhé zájezdy po České republice i po Evropě. Zájezdový model autobusu lze dodatečně modifikovat díky přidání zádržného systému a stop tlačítek pro stojící pasažéry. Autobus m;6e mít následně obsaditelnost 31 sedících + 10 stojících osob a zavazadlový prostor se v ten okamžik změní z nosnosti 420 kg na 150 kg. V tomto smyslu bude mít bus provedené i značení.

Model Turquoise Euro 5 EEV Class III se od svého předchůdce Euro 4 výrazně liší novým faceliftem s jiným uspořádáním světlometů. Na karosérii je také použito více plastových prvků, včetně zadního víka zavazadlového prostoru. Příjemnou změnou je také otevírání zavazadlových prostor v podélné ose autobusu.
V základním provedení výbavy je ABS + ASR /Wabco/, klimatizace s klimatronikem /SAFKAR/, retardér /Telma/ + motorová brzda, tempomat a tempostat /VDO Siemens/ , nezávislé topení /Eberspaecher/, dvojitá bezpečnostní tónovaná okna, CD + audiosoustava + mikrofon, servo, 4.3 m2 zavazadlového prostoru, couvací sensory, dálkové ovládání dveří, LED osvětlení, vzduchové brzdy a podvozek, koberce na palubě i v zavazadlovém prostoru, ozdobné kryty kol, veškerá komfortní výbava zájezdového autobusu jako jsou záclonky s horním i spodním vedením, ergonomické sedáky s loketními opěrkami plně posuvné jak v podélné ose, tak do uličky s polohovatelnými opěradly, plně stavitelný volant a sedák řidiče /Grammer/ aj.
Dodatečná montáž zádržného systému a homologace vozu pro 31 sedících a 10 stojících osob je provedena zdarma bez příplatku.Termín dodání je u modelů v základním provedení 6-8 týdnů

TZ TURANCAR CZ
BUSportál SK: AUTOTEC Brno 2010: TURANCAR-ISUZU a česká premiéra midibusu CITIMARK